noodles volos banner

Αγώνας μπάσκετ με αμαξίδιο στο ημίχρονο του ματς Φάρος-ΑΕΛ

Ο Φάρος Κερατσινίου αποδέχθηκε το αίτημα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι και στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΛ (28/01, 17:00) θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Η σχετική ανακοίνωση τονίζει τα εξής: «Η Ομοσπονδία μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο (ΟΣΕΚΚ) και ο Φάρος παίζουν μπάσκετ! Το Σάββατο, στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας του Κερατσινίου με την ΑΕ Λάρισας, θα υπάρξει αγώνας επίδειξης αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Οι πρωταθλητές μας θα εμφανιστούν στο ημίχρονο της αναμέτρησης, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της νίκης, της χαράς, της αγάπης για το άθλημα». “Ευχαριστούμε τον Φάρο και τον Βαγγέλη Τσάπα για την άμεση αποδοχή του αιτήματός μας. Η ΟΣΕΚΚ επιχειρεί μια νέα… αντεπίθεση, προκειμένου να διαδώσει σε όλους τους φίλους του μπάσκετ την ομορφιά και την αξία που έχει το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Καλούδης.

“Είμαστε περήφανοι, που παίκτες αυτού του ψυχικού διαμετρήματος έρχονται στο γήπεδό μας. Το λιγότερο που έχουμε να τους προσφέρουμε είναι το ζεστό μας χειροκρότημα και την αμέριστη στήριξη στην προσπάθειά τους. Εύχομαι αυτή να είναι απαρχή για σειρά κοινών δράσεων κι ενεργειών, για τις οποίες ήδη συζητάμε με τους ανθρώπους της ΟΣΕΚΚ. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδό μας, για να απολαύσει αυτούς τους μοναδικούς αθλητές” υποστήριξε ο Βαγγέλης Τσάπας.

 

Last modified onThursday, 26 January 2017 16:23