Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/45902
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/45902
noodles volos banner

Έκοψε την πίτα του το τμήμα μπάσκετ της Νίκης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τετάρτη 18 Ιανουάριου το αντρικό τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», στο εστιατόριο-ταβέρνα «Ο Μπακαλόγατος» στο Διμήνι.

Στο δείπνο παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης,  η υπεύθυνη διαχείρισης-συγκέντρωσης οικονομικών καταστάσεων Αλεξάνδρα Βασταρδή, μέλη της Δ.Ε. του μπάσκετ και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Μπάμπης Τουτουτζόγλου, ο Αντιπρόεδρος  Γιάννης Ζιάμας, ο έφορος Δημήτρης Τσιόλκας, το μέλος κι υπεύθυνος υποδομών στις ακαδημίες Χρήστος Αθανασιάδης, καθώς κι οι προπονητές της αντρικής ομάδας Λάμπρος Πρέκας, των ακαδημιών Αντρέας Τσιριγωτάκης και των Νέων Αθλητών Στέφανος Τύμπας και Κώστας Μανωλόπουλος.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλη την ομάδα, το τεχνικό team και στη Δ.Ε., πάντα επιτυχίες, που είναι δεδομένες, με στόχο την άνοδο, ενώ εξήρε κι ευχαρίστησε τη Δ.Ε. για την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, όχι μόνο οργανωτικά αλλά και οικονομικά.

Από την πλευρά της η υπεύθυνη διαχείρισης-συγκέντρωσης οικονομικών καταστάσεων Αλεξάνδρα Βασταρδή, ευχαρίστησε τον έφορο του τμήματος κ. Τσιόλκα για την άψογη όπως είπε συνεργασία, οργάνωση και μεθοδικότητα κι ευχήθηκε με τη σειρά της υγεία και πάντα νίκες στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. Μπάμπης Τουτουτζόγλου, απευθυνόμενος προς τους αθλητές, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία κι επιτυχίες κι επεσήμανε ότι η Δ.Ε. θα βρίσκεται πάντα κοντά τους σε ό,τι χρειαστούν, καθώς το αξίζουν, όπως αξίζουν και την άνοδο.

Ο Παναγιώτης Τσώλης ήταν ο τυχερός που κέρδισε για τέταρτη φορά με τα χρώματα της Νίκης Βόλου το φλουρί στη βασιλόπιτα. Το δώρο που έλαβε ήταν μία δωροεπιταγή για τα Cougar Sport.

Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου ευχαριστεί το εστιατόριο - ταβέρνα «Ο Μπακαλόγατος» στο Διμήνι για τη φιλοξενία και την εξυπηρέτηση, καθώς και το αρτοποιείο του Θωμά Παλαιοκαρίτη στην Αγριά για τη βασιλόπιτα.

*Δείτε στην παρακάτω image gallery φωτογραφίες από την εκδήλωση...

Image Gallery

{gallery}45902{/gallery}