noodles volos banner

Με πολλή διάθεση η “πρώτη” των Νέων Αθλητών

Με εντυπωσιακά χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με πάθος και όρεξη για δουλειά, ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία των Νέων Αθλητών Νίκης, ενόψει της νέας σεζόν που τους βρίσκει στην Β' ΕΠΣΘ.

Υπό τις οδηγίες των Βαταμίδη – Οικονόμου προπονήθηκαν σήμερα οι αθλητές της θυγατρικής ομάδας της Νίκης Βόλου, η οποία θα αγωνιστεί για μία ακόμα χρονιά στα τοπικά πρωταθλήματα.

Η πρώτη αυτή συνάντηση πήρε μέρος στο “Π. Μαγουλάς” και περιλάμβανε, αρχικά, ομιλία του μέλους της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Άκη Σουγγάρη, καθώς και του νέου προπονητικού διδύμου της ομάδας, αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές τους το αγωνιστικό πλάνο της φετινής σεζόν.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μία προπόνηση γνωριμίας, με αρκετό τρέξιμο, αλλά και ασκήσεις με μπάλα, προκειμένου οι παίκτες να ανακτήσουν κάπως την επαφή τους με το ποδόσφαιρο, ύστερα από αρκετό καιρό διακοπών. Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί στη φυσική έδρα των κυανόλευκων, με τις προπονήσεις να λαμβάνουν μέρος πριν το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Βασίλης Δημουλάς, παίκτης που μέχρι πρότινος πραγματοποιούσε προπονήσεις με την Νίκη Βόλου, προπονήθηκε σήμερα με τους Νέους Αθλητές, πράγμα που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανόν ο νεαρός αμυντικός να συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά στη θυγατρική “κυανόλευκη” ομάδα, δίχως πάντως η πληροφορία αυτή να επιβεβαιώνεται ακόμα από κάποια επίσημη πλευρά.

Αναλυτικά οι 24 αθλητές που συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση:

Δημουλάς, Σιώμος Αλ., Σιώμος Χ., Ευθυμίου, Χάνος, Κουτσούκης, Κουτσαρνάκης, Δαμάσκος, Βλάχος, Χαλκιάς, Τζούντι, Χαλκίδης, Τσαπέρος, Λιαλιάς, Πρώιας, Νταής, Κουκουτής, Οσάφι, Νάνο, Κολημήτρας, Τασίας, Μπακογιάννης, Λεφάκης Π., Λεφάκης Σ.

 



Last modified onTuesday, 23 August 2016 19:56