noodles volos banner

Νέοι Αθλητές Νίκης-Ιάσων 0-0

Λευκή ισοπαλία στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” ανάμεσα σε Νέους Αθλητές και Ιάσονα. Οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη φάση τους για γκολ στο 52ο λεπτό όταν ο Ευθυμίου βρέθηκε μόνος μπροστά από το πέναλτι αλλά σούταρε δυνατά, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 68' ο Δαμάσκος είχε διαγώνιο σουτ που πέρασε άουτ. Για τους φιλοξενούμενους, στο πρώτο μέρος καλό σουτ του Τσίγκα δεν είχε στόχο, πάσα του ίδιου παίκτη στον Καλογριά ανακόπηκε την τελευταία στιγμή και καλές αντεπιθέσεις με τους Θεοδωροπούλο, Καλογριά και φάουλ Τσάνιου που μπλόκαρε ο γκολκίπερ. Στο 80' ο Ιάσων έμεινε με δέκα καθώς τραυματίστηκε ο Σπύρου ενώ είχαν γίνει όλες οι αλλαγές (οι δύο μάλιστα αναγκαστικές με αλλαγή στην αλλαγή)
Ο Γιώργος Κυριαζής ανέφερε: “Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στον Ιάσονα. Θέλω να ευχαριστώ τη διοίκηση που μου εμπιστεύτηκε την ομάδα, τους συνεργάτες μου, ιδιαίτερα τον Θανάση Μακρή που είναι δάσκαλος για εμένα, τους γονείς των παιδιών και με όλη μου την καρδιά τους ποδοσφαιριστές που τους αγάπησα και μου αγάπησαν. Τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον”.

Συνθέσεις:
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Ευθυμίου, Μπακογιάννης (58' λ.τρ. Χ. Σιώμος), Χαλκίδης (64' Χρηστίδης), Γκλαβίνης (46' λ.τρ. Κουτσούκης), Αλ. Σιώμος, Δαμάσκος.
Ιάσων: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Δημόπουλος, Τσάνιος, Κάβουρας, Τσίγκας, Ρακής, Θεοδωρόπουλος (60' λ.τρ. Πουλάκης-65' λ.τρ. Ζατσάι), Ζάχος (55' Βαρελόπουλος), Καλογριάς, Μασούρας.