noodles volos banner

Κένταυρος-Νέοι Αθλητές Νίκης 2-0

Μεγάλη νίκη γοήτρου πήρε ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου, καθώς στη σημερινή αναμέτρηση ήταν καλύτερος και κέρδισε 2-0 τους Νέους Αθλητές Νίκης. Το 1-0 ο Σαρακατσάνος με πλασέ ύστερα από ασίστ του Παπαδημητρίου στο 12ο λεπτό και το 2-0 στο 85' όταν ο Φάνης Γώγος έκανε κοντρόλ και ντρίμπλα μαζί, περνώντας την μπάλα ανάμεσα από τους κεντρικούς αμυντικούς, προχώρησε και πλάσαρε εύστοχα σημειώνοντας ωραίο τέρμα.
Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες για άλλα τέρματα. Οι καλύτερες στο 30' με πλασέ του Σαρακατσάνου που απέκρουσε ο Ράπτης με υπερένταση, με σουτ του Φάνη Γώγου άστοχο στο πρώτο μέρος, με προσπάθεια του Σαρακατσάνου και πάλι που πέρασε λίγο άουτ στο 70', ενώ ο Γκερόν Πότσκα είχε σουτ από πλάγια θέση στο δοκάρι.Για τους φιλοξενούμενους, στο 2ο λεπτό από μακρινή μπαλιά του Χαλκίδη, ο Μπακογιάννης έκανε κοντρόλ και σουτ που έφυγε άουτ, στο 35' από παράλληλα πάσα του Σιώμου, ο Χρηστίδης έκανε προβολή αλλά δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα, στο 80' ο Χάνος είχε πλασέ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο και στο 87' πλασέ του Σιώμου στην απέναντι γωνία έφυγε μόλις άουτ. Από τον προπονητή του Κενταύρου Στέφανος Γώγο και τον σκόρερ Σαρακατσάνο, το γκολ και η νίκη αφιερώθηκε στον Γιώργο Λεμονή που σταμάτησε πρόωρα το ποδόσφαιρο.

Συνθέσεις:
Κένταυρος: Γ. Πότσκα, Πανάρετος, Λιάτζουρας (46' Λαμπαδάρης), Νιτσάι (46' Μαϊτιανός-80' Τσατσάνης), Τσιργής, Βαρσαμάς, Βαγγ. Γώγος, Φ. Γώγος, Γκ. Πότσκα, Παπαδημητρίου, Σαρακατσάνος.
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Κουκουτής, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης (60' Δαμάσκος), Χρηστίδης (46' Γκλαβίνης), Φλώρος (46' Τσιανάκας), Αλ. Σιώμος, Κουτσούκης, Μπακογιάννης.