noodles volos banner

Μεγάλη ατυχία για τον Σάκη Κουτίνα

Δεν ήταν καλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Σάκης Κουτίνας, ο Bολιώτης μπασκετμπολίστας της ΑΕΛ, αφού έδειξαν έχει υποστεί ρήξη χιαστού:
Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη μετά τον τραυματισμό στο γόνατό του και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του. "Ο Σάκης θα υποβληθεί στο κατάλληλο -άμεσο- χρονικό διάστημα στην απαραίτητη επέμβαση, την οποία θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος του Σωματείου και γνωστός ορθοπεδικός, κ. Αντώνης Τσαγκάλης. Σάκη, η οικογένεια της ΑΕΛ βρίσκεται στο πλευρό σου, και θα είναι κοντά σου σε ό,τι και αν χρειαστεί μέχρι να επιστρέψεις γερός πίσω στο παρκέ και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, για να είσαι και πάλι έτοιμος να προσφέρεις στην ομάδα όπως έκανες όλο αυτό το χρονικό διάστημα με μεγάλη επιτυχία" αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Λάρισας.
Ο Κουτίνας παίζει για πρώτη φορά φέτος στη Λάρισα και είναι από τα βασικά στελέχη της ΑΕΛ, που φιγουράρει δεύτερη στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β' Εθνικής.