noodles volos banner

Θ. Κασαπίδης: «Με τη φόρα από τη νίκη με τη Σιάτιστα»

Η αυλαία του δευτέρου γύρου στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής μπάσκετ περιλαμβάνει το τοπικό ντέρμπι στο κλειστό της Νέας Ιωνίας ανάμεσα στη Νίκη και τη Μεταμόρφωση, το οποίο θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Θανάσης Κασαπίδης, μίλησε στο magnesiasports γι’ αυτόν τον αγώνα:

«Πάμε στο ντέρμπι με τη φόρα που μας έδωσε η επιτυχία με τη Σιάτιστα. Αν κερδίσουμε, δε σωθήκαμε, αν χάσουμε, δε σημαίνει ότι πέσαμε. H Μεταμόρφωση έχει πιο έμπειρους παίκτες, ξέρουν τι ζητούν στο γήπεδο και είναι χρόνια μαζί. Με τον κόσμο δίπλα μας, με το πάθος και την ένταση που βγάζουμε στα εντός έδρας ματς σε άμυνα και επίθεση, πάμε για να διεκδικήσουμε τη νίκη.

Θέλουμε πολύ το ματς με τη Μεταμόρφωση, γιατί θα έχουμε μετά άλλον αέρα στα παιχνίδια που ακολουθούν με Βόνιτσα και τη Μελίκη, τα οποία πρέπει να πάρουμε, για να πετύχουμε την παραμονή μας. Δεν έχουμε μυστικά, παίζουμε πολύ απλό μπάσκετ, βάλαμε κάποια καινούργια πράγματα στη δουλειά μας και θα δούμε πώς θα αντιδράσουμε μέσα στο γήπεδο. Οι προπονήσεις είναι πολύ θετικό ότι διεξάγονται με πάνω από δέκα παίκτες. Εξάλλου και με τη Σιάτιστα χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες και δείξαμε ότι υπολογίζονται όλοι, γιατί μπορούν και δίνουν σοβαρές ανάσες στους βασικούς».