noodles volos banner

Σταθερή η Νίκη, έκανε το καθήκον της στον πρώτο γύρο

Από την ένατη θέση της βαθμολογίας ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ η Νίκη Βόλου και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι παίκτες της, δείχνουν ότι με το πάθος τους και τη θέληση τους, μπορούν να καλύψουν τις όποιες αδυναμίες. Οι κυανόλευκοι με πέντε νίκες και οκτώ ήττες, έχουν καταφέρει να πάρουν τα παιχνίδια που τους «έκαιγαν» για την παραμονή από τον πρώτο γύρο και πλέον μπαίνουν στην εκκίνηση του δευτέρου με ένα τοπικό ντέρμπι κόντρα στη Μεταμόρφωση.

Ο απολογισμός τους είναι ικανοποιητικός από την άποψη ότι δεν έχασαν παιχνίδια που ήταν στα σχέδια τους για να κερδίσουν, εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους και έχουν βάλει ήδη από κάτω στη βαθμολογία πέντε ομάδες.

Οι κυανόλευκοι έκαναν το καθήκον τους στον δεύτερο γύρο και πλέον ο στόχος της παραμονής που για πολλούς φάνταζε ακατόρθωτος στην αρχή της σεζόν, είναι εφικτός.

Με καλή ψυχολογία οι κυανόλευκοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται το ντέρμπι με τη Μεταμόρφωση, κόντρα στην οποία θέλουν τη νίκη έστω και με μισό καλάθι για να μη δώσουν τη δυνατότητα στους συνδιεκδικητές της παραμονής να τους ξεπεράσουν, είτε να τους πιάσουν στον βαθμολογικό πίνακα.