noodles volos banner

Νέα εντός έδρας ήττα για τη Μεταμόρφωση

Κακιά συνήθεια τείνουν να γίνουν οι εντός έδρας ήττες για τη Μεταμόρφωση. Οι κιτρινόμαυροι του Αντώνη Μυριτζή γνώρισαν την ήττα με 72-78 από τη Μελίκη στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος. Οι Βολιώτες περιορίστηκαν σε μέτρια εμφάνιση και δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο για να είναι ήσυχοι για τη συνέχεια και για την παραμονή τους. 

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά η Μελίκη πήρε τον έλεγχο του αγώνα, με αποκορύφωμα την τρίτη περίοδο την οποία και έκλεισε με διψήφια διαφορά. Το πάλεψαν στην τελευταία περίοδο οι γηπεδούχοι, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν την ανατροπή και να φτάσουν στη νίκη. 

Ο Παρασκευάς που επέστρεψε από τραυματισμό έκανε μεγάλη προσπάθεια πετυχαίνοντας 19 πόντους, ενώ καλή απόδοση είναι και οι Νάνης και Παπούλιας. Ωστόσο δεν ήταν αρκετή η παρουσία των τριών αυτών παικτών να φέρει το ροζ φύλλο στη Μεταμόρφωση. 

Δεκάλεπτα: 21-18, 33-40,.45-57, 72-78
Διαιτητές: Παπανικολάου-Σαρακενίδης
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΒΟΛOY (Μυριντζής): Καραγεώργος 11 (1), Ζήσης, Παπούλιας 15 (1), Νάνης 17 (1), Παρασκευάς 19, Σκαμαγκάς 2, Τσιτσιγιάννης 2, Γιωτόπουλος 6, Διανέλος, Αγκρής
ΜΕΛΙΚΗ (Ασλανίδης) :Λιόλιος 16 (2), Μαυρίδης 15 (2), Δημητριάδης 8 (2), Γιαννόπουλος 1, Παπαδόπουλος, Παπαρόσης, Κοτζαμπάσης 14, Λέφας 2, Παραπούρας 18 (2), Τζινόπουλος, Ρογγότης 4.