noodles volos banner

Τάσσος: «Οι συμπαίκτες μου είναι ήρωες»

 

Ο Φώτης Τάσσος αποτελεί έναν παίκτη βαρόμετρο για την μπασκετική Νίκη Βόλου. Ο Βολιώτης σέντερ, πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στη Γ’ Εθνική και ο Βασίλης Καραϊσκος αλλά και οι συμπαίκτες του στηρίζουν πολλά επάνω του σε κάθε ματς.

Μιλώντας στο magnesiasports ο Φώτης Τάσσος, έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανεδεσσαϊκό, είπε πως η τύχη χρωστά κι ένα διπλό στην ομάδα και κάλεσε τον κόσμο να είναι στο πλευρό τους. Παράλληλα χαρακτήρισε «ήρωες» τους συμπαίκτες του και δήλωσε αισιόδοξος για την παραμονή.

Για τη μέχρι σήμερα πορεία της ομάδας: «Μέχρι τώρα είμαστε ευχαριστημένοι από τις εμφανίσεις, απογοητευμένοι από κάποια αποτελέσματα εκτός έδρας. Έχουμε καλό κλίμα, μαζευόμαστε και δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις. Ολοι οι συμπαίκτες μου κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Είναι πραγματικά ήρωες. Και φυσικά έχουμε δίπλα μας δύο ανθρώπους, τον Νίκο Μακρίδη και τον Γιάννη Παπαδήμα, που και αυτοί μας στηρίζουν και προσπαθούν. Λειτουργούμε σαν οικογένεια και αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι».

Για το ματς με τον Πανεδεσσαϊκό την Κυριακή: «Είναι μία αδύναμη ομάδα που πρέπει οπωσδήποτε να την κερδίσουμε. Ολες οι ομάδες έχουν πάρει νίκη από τον Πανεδεσσαϊκό μέχρι στιγμής. Αν δεν κερδίσουμε αυτό το ματς θα έχουμε πρόβλημα. Ολοι γνωρίζουμε οτι πρέπει να είναι νικηφόρο και ξέρουμε ότι με απόδοση ανάλογη των δυνατοτήτων μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Μόνο αν εμείς δεν παραταχθούμε όπως πρέπει και δώσουμε δικαίωμα θα κινδυνέψουμε.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Από την επόμενη τριάδα αγώνων, θέλουμε σίγουρα δύο νίκες. Μας χρωστάει βέβαια κι ένα διπλό η τύχη, αλλά θα είναι δύσκολο το ματς στο Αγρίνιο. Από την άλλη όμως, επειδή δεν μας περιμένει εκεί κανείς να το παλέψουμε, εμείς πρέπει να πάμε να το κλέψουμε. Για τα δυο ματς στην έδρα μας με Πανεδεσσαϊκό και Διόσκουρους Κοζάνης δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Είμαστε αισιόδοξοι για τον στόχο μας και δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε. Το έχουμε δείξει αυτό σχεδόν σε όλους τους αγώνες μέχρι στιγμής».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Θέλουμε τον κόσμο οπωσδήποτε να είναι στο πλευρό μας. Με την ΑΕΛ ήρθε κόσμος, αλλά δυστυχώς προσπαθήσαμε, αλλά ξέραμε ότι η ομάδα ήταν ισχυρή. Θέλω να καλέσω τον κόσμο και τους οργανωμένους στο γήπεδο. Τους θέλουμε δίπλα μας. Ο κόσμος δείχνει ακόμα και με τα διαρκείας ότι είναι κοντά στην ομάδα». 

 

Last modified onWednesday, 03 December 2014 10:06