noodles volos banner

Βλιώρας: «Πολύ σημαντική διοργάνωση, υπολογίζουμε σε 3.000 επισκέπτες το λιγότερο»

Το magnesiasports εδώ και καιρό σας είχε ενημερώσει ότι απλά αυτό που αναμενόταν ήταν η επίσημη ανακοίνωση για την ανάληψη του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ εφήβων. Οι άνθρωποι της Δημοτικής Αρχής, δήλωναν αισιόδοξοι για την ανάληψη του και τελικά χθες ο Γιώργος Βασιλακόπουλος τους το ανακοίνωσε ως οριστικό και αμετάκλητο.

Η δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει….

Ο Γιώργος Βλιώρας, πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και άνθρωπος του μπάσκετ φυσικά, μίλησε στο magnesiasports για τη διοργάνωση αυτή.

«Είναι αναμφίβολα μία πολύ σημαντική διοργάνωση. Να σκεφτεί κανείς ότι το διαφημιστικό σποτ  για τη διοργάνωση αυτή θα παίζει από τον Ιανουάριο στις 16 αυτές χώρες που θα συμμετάσχουν. Είναι 16 χώρες της Ευρώπης, με τους καλύτερους έφηβους παίκτες και το μέλλον του μπάσκετ. Αποτελεί την τρίτη πιο σημαντική διοργάνωση της FIBA και αναμφίβολα θέλει μεγάλη ενεργοποίηση και δουλειά.

Πιστεύουμε ότι με την εμπειρία που διαθέτουμε και τη διάθεση ως νέα Δημοτική Αρχή να δείξουμε έργο και να φέρουμε κι άλλες τέτοιες διοργανώσεις, θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε μία πετυχημένη διοργάνωση».

Για τη διαφήμιση της πόλης και τον αθλητικό τουρισμό: «Μιλάμε για 500 άτομα μαζί με τους συνοδούς μόνο οι αποστολές των ομάδων. 150 με 200 θα είναι οι διαιτητές, οι κομισάριοι και οι υπόλοιποι της διοργάνωσης, ενώ υπολογίζουμε σε 3.000 επισκέπτες το λιγότερο από άλλες χώρες. Αναμφίβολα καταλαβαίνεται ότι πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό αριθμό επισκεπτών που θα έρθει στην πόλη μας».

Για το που βρίσκονται οι εργασίες για τη διοργάνωση: «Έγινε η βιοψία στα γήπεδα γιατί η FIBA έχει συγκεκριμένα στάνταρ και θα πρέπει να γίνουν κάποιες παρεμβάσεις. Ηδη έχουν γίνει οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία και έχουμε ξεκινήσει τη δουλειά».

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από 20 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου και θα χρησιμοποιηθούν τα γήπεδα της Νέας Ιωνίας και της Πορταριάς και ως προπονητήριο το ΕΑΚ. 

 

Last modified onFriday, 14 November 2014 10:20