noodles volos banner

Κατσαλής: «Λειτουργούμε σαν οικογένεια»

 

Αισιόδοξα και ελπιδοφόρα μηνύματα αφήνουν οι εμφανίσεις της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Με τον Βασίλη Καραϊσκο στον πάγκο τους και κάνοντας κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, οι κυανόλευκοι δείχνουν ικανοί να πετύχουν τον στόχο της παραμονής στη Γ’ Εθνική, που φαντάζει αναμφίβολα δύσκολος, μετά τη ριζική ανανέωση που έγινε στο ρόστερ της ομάδας και το νεαρό μέσο όρο ηλικίας του έμψυχου δυναμικού.

Ο Λευτέρης Κατσαλής, μίλησε στο magnesiasports για τη φετινή προσπάθεια, για τη δική του επιστροφή στο παρκέ και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι αν η ομάδα δείξει το πάθος, που έδειξε στα τελευταία λεπτά με τον Πρωτέα Γρεβενών, τότε θα φύγει νικήτρια και από την Καρδίτσα.

Για τη φετινή ομάδα και που στηρίζεται κυρίως: «Όλα τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα είναι πολύ καλά παιδιά και η ομάδα λειτουργεί σαν οικογένεια. Αυτό είναι και το βασικό προσόν και ατού της φετινής Νίκης Βόλου. Αγώνα με τον αγώνα αποκτούμε αυτοπεποίθηση και ευελπιστούμε ότι τελικά θα πετύχουμε τον στόχο μας και θα σώσουμε τη χρονιά».

Για το αν συμβάλλει και η διοίκηση σε αυτό: «Πολύτιμη είναι η βοήθεια του εφόρου μας, του Νίκου Μακρίδη, ο οποίος είναι κοντά μας καθημερινά, ενώ και η διοίκηση καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες».

Για το παιχνίδι με την Καρδίτσα: «Στην Καρδίτσα θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος και τη νίκη. Είναι δύσκολο ματς, αλλά αν παίξουμε με το πάθος που δείξαμε την Κυριακή στα τελευταία λεπτά, τότε είμαι σίγουρος ότι θα επικρατήσουμε».

Για τη δική του επιστροφή: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή που παίζω για τη Νίκη. Μόνο για τη Νίκη θα επέστρεφα στην ενεργό δράση. Σε μία τέτοια δύσκολη στιγμή της ιστορίας της, έκανα αυτό που θεώρησα καθήκον μου για τον σύλλογο».

Για τον κόσμο της ομάδας και την ανάγκη που έχουν οι παίκτες να είναι δίπλα τους: «Θέλω να ζητήσω την βοήθεια του κόσμου για τη συνέχεια. Ήταν καθοριστική η βοήθεια που μας έδωσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Πρωτέα Γρεβενών και μας έσπρωξε στην κυριολεξία στη νίκη. Αν έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και διατηρήσουμε μία δυνατή έδρα, τότε έχουμε πολλές ελπίδες να πετύχουμε τον στόχο μας». 

 

Last modified onWednesday, 05 November 2014 08:42