noodles volos banner

Δείπνο από τους χορηγούς για τα κορίτσια του Ολυμπιακού (photos)

 

Δείπνο παρέθεσαν οι χορηγοί της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, σε παίκτριες, τεχνικό τιμ και διοίκηση. Το πρωτάθλημα ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη για τις ερυθρόλευκες, που είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης όλες μαζί πριν το τζάμπολ.
Ανακοίνωση για το γυναικείο τμήμα εξέδωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα:
Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 16.00 στο ΕΑΚ Βόλου θα διεξαχθεί ο αγώνας Ολυμπιακού Βόλου – ΠΑΟΚ , με τον οποίο θα ανοίξει η αυλαία του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών. Ο αγώνας γίνεται Τετάρτη λόγω αναβολής όλης της αγωνιστικής, όλων των πρωταθλημάτων, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη.
Δυστυχώς αυτόν τον αγώνα θα στερηθούν να τον απολαύσουν και να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου, αφού η ομάδα μας είναι τιμωρημένη από τον αγώνα με την Λευκάδα , πέρυσι , για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας . Ας ελπίσουμε να είναι ο τελευταίος αγώνας που δεν θα έχουμε κοντά μας τους φιλάθλους , οι οποίοι αποτελούν και τη μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού Bόλου.
Χθες Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου Κ.Χ. 1948, ο γνωστός Βολιώτης επιχειρηματίας Παύλος Πάνος (χρώμα Πάνος), μαζί με τη σύζυγό του και εκπρόσωπο της Benetton στη Θεσσαλία κα Έλενα Χριστοδουλιά, παρέθεσαν δείπνο στις αθλήτριες, τον προπονητή και τους παράγοντες της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Η Διοίκηση δια του πρόεδρου κ. Τσεκούρα Νίκου και η επιτροπή γυναικείου μπάσκετ μέσω του επικεφαλής κ. Αλέκου Μεταφτσή, ευχαρίστησαν τους δύο γνωστούς επιχειρηματίες της πόλης μας για την βοήθεια τους.
Ο κ. Πάνος με τη σειρά του διαβεβαίωσε όλους ότι θα είναι κοντά στην ομάδα του Ολυμπιακού και γενικότερα κοντά στον Ερασιτέχνη, όπως άλλωστε ήταν μέχρι τώρα.
Το γεγονός γέμισε αισιοδοξία όλη την ομάδα ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μάλιστα ο κ. Πάνος δεσμεύτηκε για διήμερη φιλοξενία όλης της ομάδας στην Τσαγγαράδα εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Α1 Εθνική κατηγορία.

DSC 4079

DSC 4081

 

Last modified onThursday, 02 October 2014 19:37