noodles volos banner

Το Σάββατο 13/9 το πρώτο ραντεβού για την ακαδημία μπάσκετ της Νίκης

Η νέα χρονιά αρχίζει για την Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου και για τους λιλιπούτειους καλαθοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν τα τμήματα υποδομής του ιστορικού συλλόγου.

Η Νίκη Βόλου είναι έτοιμη να υποδεχθεί και τη φετινή χρονιά τη νεολαία της πόλης μας που θέλει να γνωρίσει και να ασχοληθεί με το μπάσκετ, ένα συναρπαστικό ομαδικό άθλημα που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην ανάπτυξη των παιδιών αλλά και μεγάλες συγκινήσεις σε αγωνιστικό επίπεδο.

Για τον σκοπό αυτό, το Τμήμα Μπάσκετ της Νίκης Βόλου καλεί όλους τους γονείς, αθλητές και αθλήτριες το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00μ.μ., στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας.

Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης θα ενημερώσουν τους γονείς και αθλητές σχετικά με τους στόχους και τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα παρουσιάσουν και την προπονητική ομάδα του συλλόγου.

Εξάλλου, έχουν αρχίσει οι εγγραφές στην ακαδημία καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου για αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 1999-2008. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη» στην οδό Μαιάνδρου 14 με τηλέφωνο επικοινωνίας το 2421060320, όπως και στον υπεύθυνο προπονητή ακαδημιών Θανάση Κασαπίδη (κιν. 6947303850).