noodles volos banner

Τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα για την Εθνική

Την Κροατία αντιμετωπίζει απόψε (3/9, 21.00, OTE TV, ANT1) η Εθνική Ελλάδος στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ και θέλει τη νίκη που θα τη φέρει κοντά στην πρώτη θέση. Αυτό θα είναι το πρώτο δύσκολο ουσιαστικά παιχνίδια για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη και το πρώτο της ντέρμπι.

Οι διεθνείς απόλαυσαν την Τρίτη (2/9) το ρεπό τους και πλέον με... γεμάτες μπαταρίες θα μπουν στο κλειστό γήπεδο της Σεβίλλης το βράδυ για να ψάξουν την τέταρτή τους επιτυχία σε ισάριθμα ματς... Αν τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του γκρουπ και θα παίξουν για την πρωτιά την Πέμπτη (4/9) με αντίπαλο την Αργεντινή.

Ο Φώτης Κατσικάρης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και θέλει να τους δει να παρουσιαστούν το ίδιο σοβαροί με τα τρία πρώτα παιχνίδια, όταν απέφυγαν την απρόσμενη ήττα που θα περιέπλεκε τα πράγματα. Άλλωστε η Εθνική έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση και πλέον ψάχνει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Σε περίπτωση ήττας, η Ελλάδα θα υπάρχει πιθανότητα να τερματίσει ακόμα και στην τρίτη θέση του γκρουπ. Πιο κάτω δύσκολα θα πέσει μιας και η Σενεγάλη δύσκολα θα συνεχίσει τα... θαύματα, μετά τις νίκες επί του Πουέρτο Ρίκο και της Κροάτιας.

Στον αντίποδα η Κροατία ξεκίνησε με τη νίκη κόντρα στις Φιλιππίνες στην πρεμιέρα του τουρνουά, αν και χρειάστηκε την παράταση, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική στο μεγάλο ντέρμπι με την Αργεντινή αναδείχτηκε νικήτρια με 90-85. Ωστόσο στην τρίτη «στροφή» έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας από τη Σενεγάλη 75-77! Το κλίμα στην ομάδα του Γιάσμιν Ρέπεσα δεν είναι ιδανικό καθώς δημιουργήθηκαν «τριγμοί» μετά την γκέλα με τους Αφρικανούς, αλλά οι Δαλματοί έχουν ένα από τα καλύτερα ρόστερ του τουρνουά και πάντοτε χρειάζονται προσοχή...

Last modified onWednesday, 03 September 2014 08:51