noodles volos banner

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός για όλα τα τμήματα του ΑΣ Ολυμπιακός

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός και ο προγραμματισμός σε όλα τα τμήμα στον ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου. Ο σύλλογος με ανακοίνωση του ενημερώνει για τις εξελίξεις στα τμήματα του και καλεί τους γονείς να εντάξουν τα παιδιά τους στην «οικογένεια» του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα:

 «Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται ο προγραμματισμός της νέας περιόδου  όλων των αγωνιστικών ομάδων που θα συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα  Μπάσκετ Α1 Γυναικών, Μπάσκετ Α1 ΕΣΚΑΘ Αντρών και Πρωτάθλημα Βόλεϊ Γυναικών Κεντρικής Ελλάδος καθώς και των τμημάτων υποδομής όλων των αθλημάτων.

Η νεοσύστατη ομάδα ποδοσφαίρου Κ17 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της την Δευτέρα 25 Αυγούστου με προπονητή τον Δημήτρη Κόφφα.

Η έναρξη των προπονήσεων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου θα γίνει το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.30 πμ στις εγκαταστάσεις της Άλλης Μεριάς.

Τόσο η  Γυναικεία ομάδα Μπάσκετ και Βόλεϊ όσο και η Αντρική ομάδα Μπάσκετ ενισχύθηκαν αρκετά και αναμένετε να έχουν αξιοπρεπή παρουσία στο νέο Πρωτάθλημα.

Στην κολύμβηση μετά από αρκετά χρόνια υπάρχει παρουσία σε αγώνες με πρόσφατη επιτυχία της αθλήτριας Κυριακής Καραποστόλη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα πεταλούδα στους Πανθεσσαλικους αγώνες.

Επιτυχής ήταν και η παρουσία της δεκαεξάχρονης αθλήτριας Άρσης Βαρών ΓΙΟΒΑΝΝΑΣ ΜΠΟΡΤΣΕΛΗ που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων στην κατηγορία 53 κιλών, και την πρώτη θέση στην κίνηση αρασέ και την δεύτερη στο σύνολο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Βλαχαβα Παναγιώτη ιδιοκτήτη των καταστημάτων Παράλιο και Αλμπιρα στο Βόλο, τον κο Θεοχαρη Νικόλαο συνεργείο αυτοκινήτων ΟΡΕL,και τους Αφούς Καπανιαρη μάρμαρα γρανίτες για την πολύτιμη προσφορά και συμπαράσταση τους.

Όσοι γονείς επιθυμούν να εντάξουν τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομής όλων των αθλημάτων του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο  6979002709».