noodles volos banner

Ο προγραμματισμός της ομάδας μπάσκετ της Νίκης σε ανοικτή συζήτηση

Τα πεπραγμένα της Δ.Ε. του ανδρικού τμήματος μπάσκετ της Νίκης τις τρεις τελευταίες σεζόν και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, που κατά πάσα πιθανότητα θα βρει την ομάδα στη Β’ Εθνική, θα είναι τα κύρια θέματα μίας ανοιχτής συζήτησης που θα γίνει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας. Η ανακοίνωση-κάλεσμα της διοίκησης έχει ως εξής: "Η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου προσκαλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, αλλά και τους φίλους του αθλήματος, σε μια ανοιχτή συζήτηση για το μπάσκετ στην πόλη μας, με επίκεντρο τη Νίκη Βόλου. Η συζήτηση θα γίνει τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, στις 19:00.

Μεταξύ άλλων, θα γίνει απολογισμός των τριών ετών παρουσίας της υπάρχουσας Δ.Ε. στη Νίκη Βόλου, καθώς και ενημέρωση για τον προγραμματισμό της ομάδας τη νέα χρονιά.

Η παρουσία όλων θα μας δώσει δύναμη να πορευθούμε με τον ίδιο ζήλο και οργανωμένα, με χαμηλά το κεφάλι, να συνεχίσουμε τη δουλειά προκειμένου όλοι μαζί να συνεχίζουμε να πανηγυρίζουμε για τις επιτυχίες αυτής της ομάδας.

Γίνε κι εσύ κομμάτι αυτής της ομάδας! Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…!

 

 

Last modified onWednesday, 13 June 2018 13:13