noodles volos banner

Χωρίς τον αρχηγό της στα Γρεβενά η Νίκη Β.

Ολοκληρώνεται το Σάββατο η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής κόντρα στον Πρωτέα Γρεβενών εκτός έδρας, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Παναγιώτης Τσώλης, που στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τη Νικόπολη προφυλάχθηκε, δεν έχει συμμετάσχει καθόλου στις προπονήσεις της τρέχουσας εβδομάδας, με αποτέλεσμα να θεωρείται εκτός αγωνιστικών πλάνων του Λάμπρου Πρέκα.

Ο αρχηγός των κυανόλευκων αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατό του τις τελευταίες εβδομάδες, με την κατάστασή του να έχει επιδεινωθεί, εξαιτίας των συνεχόμενων δύσκολων αγώνων της ομάδας του, στις οποίες πήρε πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής, παρά τον τραυματισμό του, με δική του επιθυμία.

Ως εκ τούτου, θεωρείται δεδομένο πως ο Λάμπρος Πρέκας δε θα χρησιμοποιήσει τον καλαθοσφαιριστή την Κυριακή, άσχετα αν εκείνος ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στα Γρεβενά το πρωί της Κυριακής.

Η τεχνική ηγεσία επιθυμεί την πλήρη αποθεραπεία του αθλητή, ώστε να τον έχει στη διάθεσή του τις επόμενες εβδομάδες κι ειδικά στο μπαράζ που κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει η Νίκη, ως τρίτη στον όμιλό της, με αντίπαλο την τρίτη ομάδα του άλλου ομίλου του Βορρά στην κατηγορία.

Κατά τ' άλλα, οι κυανόλευκοι θα ταξιδέψουν χωρίς άλλα προβλήματα στα Γρεβενά, καθώς ακόμα κι ο Θοδωρής Τοκατλίδης που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό ένα πρόβλημα στη μέση του κι έπαιξε με ένεση κόντρα στη Νικόπολη, μοιάζει να ξεπερνά σιγά-σιγά τον τραυματισμό του και να δείχνει έτοιμος να προσφέρει.

Σε δηλώσεις του στο magnesiasports, σχετικά με το παιχνίδι, ο τεχνικός της Νίκης, Λάμπρος Πρέκας, ανέφερε:

"Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, ώστε την τελευταία αγωνιστική να μπορούμε να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες έχουμε για τη δεύτερη θέση. Με τη νίκη στα Γρεβενά, θα "κλειδώσουμε" την τρίτη θέση και θα κοιτάξουμε και τη δεύτερη, γιατί μαθηματικά, από τη στιγμή που μπορεί να γίνει, γιατί όχι; Εγώ προσωπικά πιστεύω πως, κάτω από φυσιολογικές συνθήκες, το παιχνίδι ανάμεσα στον Φαίακα και τη Νικόπολη, την τελευταία αγωνιστική, είναι αμφίρροπο και καθόλου εύκολο για την ομάδα της Κέρκυρας. Τα Γρεβενά θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι με μας, για να "κλειδώσουν" τουλάχιστον την τέταρτη θέση. Είναι μία δυνατή ομάδα, αλλά κι εμείς θέλουμε πολύ αυτό το ματς, για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε μέχρι τελευταία αγωνιστική στην απευθείας άνοδο".

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής (Κυριακή 13/5, 17:00):

Νικόπολη-Φίλιππος Βέροιας

Πρωτέας Γρεβενών-Νίκη Βόλου (Φουτζήλας-Πράττος)

Ιωνικός Ιωνίας-Ίκαροι Τρικάλων

Ζέφυρος '02-Εύαθλος Πολυκάστρου

ΑΟΚ Βέροιας-ΓΕ Αγρινίου

Πτολεμαΐδα-ΑΓΣ Ιωαννίνων