Logo
Print this page

Τον πρωτοπόρο Φίλιππο φιλοξενεί η Νίκη την Κυριακή

Για ένα από τα ματς που θα κρίνουν όλη τη χρονιά επιστρέφει στα παρκέ, ύστερα από ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας η Νίκη την Κυριακή, η οποία θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας στις 17.00 τον πρωτοπόρο και με το... "ενάμιση πόδι" στη Β' Εθνική, Φίλιππο Βέροιας.

Η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα έχει προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα, έχοντας δώσει τέσσερα φιλικά προπονητικού χαρακτήρα το περασμένο χρονικό διάστημα, δύο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και δύο κόντρα στον Γ.Σ. Βόλου. Κατά την τρέχουσα εβδομάδα, οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν, αφοσιωμένοι στο αγωνιστικό τους πλάνο και το προφίλ του αντιπάλου, ο οποίος έρχεται στη Νέα Ιωνία να αγωνιστεί, έχοντας ήδη προβιβαστεί στην παραπάνω κατηγορία, σχεδόν μαθηματικά, καθώς για να χάσει το "τρένο" της Β' Εθνικής πρέπει να γίνουν "πράγματα και θαύματα".

Απουσίες δεν υπάρχουν, με όλους τους καλαθοσφαιριστές να είναι "ετοιμοπόλεμοι" και "φρέσκοι", ενόψει της κρισιμότατης αυτής αναμέτρησης. Παράλληλα, οι κυανόλευκοι θα έχουν ως επιπλέον "βέλη" στη "φαρέτρα" τους το ισχυρό βαθμολογικό τους κίνητρο και το γεμάτο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, τα οποία ενδεχομένως μπορέσουν να πληγώσουν τον ισχυρό αγωνιστικά Φίλιππο, ο οποίος κέρδισε τη Νίκη, με το "βαρύ" 91-67, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, στη Βέροια.

Σε περίπτωση που η Νίκη πάρει το "ροζ φύλλο" θα καταφέρει να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο βαθμολογικά από τους Ζέφυρο και Πρωτέα που κυνηγούν την τρίτη θέση και θα παραμείνουν κοντά στον Φαίακα που βρίσκεται στην δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στην απευθείας άνοδο. Αξίζει να σημειωθεί πως την επόμενη αγωνιστική οι Βολιώτες θα ταξιδέψουν στην Κέρκυρα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον τοπικό Φαίακα, σε ένα ματς που ενδέχεται να κρίνει τη δεύτερη θέση.

Αναλυτικά η 22η αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής:

Κυριακή 22 Απριλίου

17:00, Κλειστό Πολυκάστρου: Εύαθλος-Νικόπολη Πρέβεζας

17:00, Κλειστό Μπάρας Τρικάλων: Ίκαροι-Φαίακας Κέρκυρας

17:00, Κλειστό Νέας Ιωνίας: Νίκη Βόλου-Φίλιππος Βέροιας

Διαιτητές: Αγραφιώτης Ιωάν.-Λουλουδιάδης

17:00, ΕΑΝΚ Ιωαννίνων: ΑΓΣ Ιωαννίνων-Ιωνικός Ιωνίας

17:00, Κλειστό Πτολεμαϊδας: Πτολεμαϊδα-Ζέφυρος '02

19:00, Κλειστό Αγρινίου: Αγρίνιο-Πρωτέας Γρεβενών

Last modified onFriday, 20 April 2018 22:55
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]