Logo
Print this page

Τουτουντζόγλου: «Τα καλύτερα έρχονται με ηρεμία κι αγάπη για τη δουλειά μας»

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης για την κοπή πίτας του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά στον σύλλογό μας και σε όλα τα τμήματα, γεμάτη επιτυχίες και υγεία. Η κυριότερη ευχή μου είναι η ενιαία κοπή πίτας που γίνεται φέτος να συνεχιστεί, για να δείξει η ομάδα τι δυναμική έχει και πόσο πολύ δουλεύουμε εμείς, οι άνθρωποι του Διοικητικού Συμβουλίου. Συγχαρητήρια σε αυτούς που "έβαλαν πλάτη" να γίνει αυτή η όμορφη γιορτή και τα καλύτερα πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να έρχονται για τον σύλλογό μας, όσο υπάρχει διοικητική ηρεμία και αγάπη γι' αυτό που κάνουμε».

Για τη φετινή χρονιά του τμήματος καλαθοσφαίρισης:

"Το μπάσκετ κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Στόχος μας ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία κι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην τρίτη θέση. Έχει γίνει μία αγωνιστική υπέρβαση από μέρους μας. Οι παίκτες έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκονται. Για εμάς, η Γ' Εθνική δεν είναι κατηγορία ισάξια της Νίκης, θέλουμε το κάτι παραπάνω. Αν το κάνουμε τη χρονιά που διανύουμε, θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για τη νέα χρονιά. Να έχουμε υγεία, να βάλουμε το κεφάλι κάτω με διάθεση για δουλειά και τα αποτελέσματα θα τα δούμε στο τέλος του πρωταθλήματος".

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]