noodles volos banner

Βραβεύτηκε από τη διοίκηση της Νίκης ο Απ. Κουτίνας

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον ΑΟΚ Βέροιας στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, η Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ της Νίκης Βόλου τίμησε τον παλαίμαχο παίκτη της Νίκης Αποστόλη Κουτίνα, πατέρα του παίκτη της ομάδας Σάκη Κουτίνα. Τη βράβευση έκανε το μέλος της Δ.Ε. Μιχάλης Χατζηδημητρίου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ Μπάμπης Τουτουντζόγλου «από το 1980 ο Αποστόλης Κουτίνας ήταν παίκτης της ομάδας μας. Άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια. Την περίοδο 1983-1984 πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας μας στην Α’ Εθνική και το 1997 επίσης πανηγύρισε άνοδο στη Β’ Εθνική. Το 1997 ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Νίκη, ενώ διετέλεσε και προπονητής της ακαδημίας. Είχε πάντα τη φανέλα με το Νο 9, όπως και ο γιος του Σάκης Κουτίνας».

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ της Νίκης σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, στον κόσμο που γέμισε το Κλειστό Γυμναστήριο και στην αντίπαλη ομάδα, που διαθέτει αξιόμαχο και καλό σύνολο. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Λυπούμαστε πάρα πολύ γι’ αυτά που δεν ευθύνονται ούτε οι παίκτες, ούτε ο κόσμος, ούτε οι διοικήσεις που έχουν πολύ καλές σχέσεις, αλλά κάποιοι κύριοι που προσπαθούν να γίνουν οι πρωταγωνιστές των παιχνιδιών και διαμορφώνουν αποτελέσματα».