noodles volos banner

Με προβληματική προετοιμασία η Νίκη στα Διαβατά

"Μετ' εμποδίων" προετοιμάζεται η Νίκη, ενόψει της κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ιωνικό στα Διαβατά στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Ο Λάμπρος Πρέκας, πέρα από το γεγονός ότι κατά την εβδομάδα που διανύουμε έχει να διαχειριστεί την κακή ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται οι καλαθοσφαιριστές του, μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Πρωτέα την περασμένη Κυριακή, καλείται να προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει Ιωνικού με αρκετές απουσίες.

Συγκεκριμένα, πολλοί από τους παίκτες του έμψυχου δυναμικού της Νίκης είναι φοιτητές, με την περίοδο εξεταστικής που "τρέχει" να καθιστά αδύνατη τη συμμετοχή κάποιων στις προπονήσεις, τις τελευταίες μέρες. Παράλληλα, πρόβλημα υπάρχει και με τον Παναγιώτη Τσώλη, ο οποίος στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης κόντρα στην ομάδα των Γρεβενών, τραυματίστηκε στον καρπό, με συνέπεια την επιστροφή του στις προπονήσεις την Πέμπτη (18/1), που, ευτυχώς, έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Ο κ. Πρέκας περιμένει και το Σάββατο, προκειμένου να δει την αγωνιστική κατάσταση των απόντων και να "καταστρώσει" τα αγωνιστικά πλάνα του, ενόψει Κυριακής, όταν η ομάδα του θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και τα Διαβατά, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ιωνικό. Η ομάδα της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας, με 15 βαθμούς και, φαινομενικά, πρόκειται για έναν αντίπαλο "στα μέτρα" της Νίκης. Παρ' όλα αυτά, ο Λάμπρος Πρέκας δεν ενστερνίζεται τη συγκεκριμένη άποψη, καθιστώντας σαφές στους καλαθοσφαιριστές του πως κανένα ματς δεν είναι εύκολο και πως θα πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παρκέ του Κλειστού των Διαβατών, αν θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Το πρόγραμμα ητης 13ης μέρας

Κυριακή 21 Ιανουαρίου

Πρέβεζας 17.00 Νικόπολη-Φαίακας 

Γρεβενών 17.00 Πρωτέας Γρ.-Φίλιππος Βέροιας 

Ιωνίας 17.00 Ιωνικός Ιων.-Νίκη Βόλου

Τσιαπλής-Ιορδανίδης (Παπαδόπουλος Ν.)

Περαίας 17.00 Ζέφυρος 02-Ίκαροι Τρικάλων 

Δ. Βικέλας 17.00 Βέροια-Εύαθλος 

Πτολεμαϊδας 17.0 ΑΠΣ Πτολεμαΐδας-Αγρίνιο

 

 

Last modified onFriday, 19 January 2018 15:23