noodles volos banner

Για τη ΝΙΚΗ με Πρωτέα που θα της δώσει διαφορετική ώθηση

Η Νίκη Βόλου υποδέχεται την Κυριακή (14/1, 17:00) τον Πρωτέα Γρεβενών, στο πλαίσιο της δωδέκατης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής μπάσκετ Ανδρών και επιθυμεί το τρίτο συνεχόμενο “ροζ φύλλο” της στο πρωτάθλημα, προκειμένου να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου.

Η ομάδα του Λάμπρου Πρέκα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες της από τους Ικάρους Τρικάλων (εντός) και τον Φίλιππο Βέροιας (εκτός), φαίνεται να έχει βρει τον παλιό καλό αγωνιστικό της εαυτό, κερδίζοντας στη συνέχεια τους Φαίακα Κέρκυρας (εντός) και Νικόπολη Πρέβεζας (εκτός), μπαίνοντας ξανά στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Σύμφωνα, όμως, με τους ανθρώπους των κυανόλευκων, δεν είναι ώρα για πρόωρα πανηγύρια, αλλά μόνο για δουλειά στο παρκέ, με στόχο τα θετικά αποτελέσματα, κοιτώντας ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Και κόντρα στον Πρωτέα, άπαντες γνωρίζουν ότι η υπόθεση “νίκη” δε θα είναι καθόλου εύκολη.

Σε δηλώσεις που έκανε στον Βόλος 9.86 ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης, Μπάμπης Τουτουντζόγλου, τόνισε ότι ο Πρωτέας είναι μία ομάδα έμπειρη, που το βασικό της σχήμα το διακρίνει μία εμπειρία, χαρακτηρίζοντάς τον δύσκολη ομάδα. «Εμείς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι, που σε περίπτωση που το κερδίσουμε, θα μας δώσει μία άλλη ώθηση. Μετά και το παιχνίδι με τη Νικόπολη επαναπροσδιορίζεται ο στόχος μας και κοιτάμε και λίγο ψηλότερα».

Η ομάδα του κ. Μουρουζίδη βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, με 16 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τη Νίκη που βρίσκεται στην τρίτη θέση. Η ψυχολογία της βρίσκεται στο “ζενίθ”, ύστερα κι από την επιβλητική εντός έδρας νίκη της, κόντρα στους Ικάρους Τρικάλων, με σκορ 89-38 κι έρχεται στον Βόλο, με στόχο το “διπλό” που θα της “ανοίξει τον δρόμο” για τις προνομιούχες θέσεις της ανόδου.

Στη Νίκη, σέβονται, αλλά δε φοβούνται τον Πρωτέα κι έχουν θέσει ως στόχο να κάνουν για μία ακόμα Κυριακή το παιχνίδι τους, προκειμένου να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους. Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν προβλήματα, με τους Γεωργίου και Τοκατλίδη να έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς τους και να είναι 100% “ετοιμοπόλεμοι”. Πρόβλημα προέκυψε μεσοβδόμαδα με τον Φάνη Παπακώστα, ο οποίος λόγω ενός προσωπικού του θέματος, απουσίασε από τις προπονήσεις τα απογεύματα της Τετάρτης και της Πέμπτης. Την Παρασκευή όμως (12/1), όμως, προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση των Πρέκα και Τύμπα την Κυριακή.

Τέλος, διοικούντες, τεχνικό τιμ και καλαθοσφαιριστές της βολιώτικης ομάδας δεν κρύβουν τη διακαή επιθυμία τους να γεμίσουν οι εξέδρες του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας το απόγευμα της Κυριακής, καθώς αφενός η μεγάλη προσέλευση του κόσμου αποτελεί μία μεγάλη ανταμοιβή για την μέχρι τώρα προσπάθειά τους, αλλά αφετέρου γνωρίζουν καλά πως ένα “γεμάτο” από φιλάθλους της Νίκης “Κλειστό” μπορεί να γίνει ο “έκτος κυανόλευκος παίκτης” στο ντέρμπι που έρχεται. 

Κυριακή 14 Ιανουαρίου

12η αγωνιστική

Δ. Βικέλας 17.00 Φίλιππος Β.-Νικόπολη Πρέβεζας

Ν. Ιωνίας Βόλου 17.00 Νίκη Βόλου-Πρωτέας Γρεβενών

Λουλουδιάδης-Αγραφιώτης Γρ. (Μόρφης)

Μπάρας Τρικάλων 17.00 Ίκαροι Τρ.-Ιωνικός Ιων.

Πολυκάστρου Κιλκίς 17.00 Εύαθλος Μακ.-Ζέφυρος Ο2

Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Βέροια

Ιωαννίνων 17.00 ΑΓΣ Ιωαννίνων-Πτολεμαΐδα 

Last modified onSaturday, 13 January 2018 00:21