noodles volos banner

Χωρίς Γεωργίου, Τοκατλίδη αποφασισμένη για επιστροφή στις νίκες

Με τα γνωστά της προβλήματα (Γεωργίου, Τοκατλίδης), αλλά με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για ένα ακόμα ροζ φύλλο, δούλεψε τις προηγούμενες μέρες η Νίκη Βόλου, που αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (12/11) τη Γυμναστική Ένωση Αγρινίου, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής μπάσκετ Ανδρών.

Ο Λάμπρος Πρέκας και οι καλαθοσφαιριστές του δεν πτοήθηκαν από την εκτός έδρας ήττα στα Γιάννενα, την περασμένη Κυριακή, η οποία διέκοψε το νικηφόρο κι αήττητο σερί τους στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Εξάλλου, γνωρίζουν πολύ καλά πως η ήττα είναι στο παιχνίδι κι αργά ή γρήγορα ήταν πιθανό να έρθει. Οι κυανόλευκοι την άφησαν, λοιπόν, γρήγορα πίσω τους και έχουν ρίξει 100% το βάρος στην επόμενη αναμέτρηση, κόντρα στο Αγρίνιο, στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Η ομάδα του Νομού Αιτολωακαρνανίας είναι ένας μαχητικός κι υπολογίσιμος αντίπαλος, ο οποίος "παλεύει" για το καλύτερο μέσα στο παρκέ, με τα αποτελέσματα της δουλειάς της, βέβαια, να μην "καθρεφτίζονται" μέχρι στιγμής στη βαθμολογία, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας κάνει και το ρεπό της.

Στο στρατόπεδο της Νίκης, πάντως, δεν επιθυμούν να βρεθούν προ εκπλήξεων και θα μπουν στο παρκέ, με συγκέντρωση, σοβαρότητα και θέληση για το ροζ φύλλο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Στο απουσιολόγιο των Πρέκα - Τύμπα, για το ματς της Κυριακής, συνεχίζουν να βρίσκονται οι οργανωτές Γεωργίου και Τοκατλίδης. Ο πρώτος υπέστη στο παιχνίδι με τη Βέροια εκτός έδρας ένα βαρύ διάστρεμμα, που δεν του επιτρέπει ακόμα να "πατά" καλά στο παρκέ. Χρησιμοποιήθηκε για έξι λεπτά στα Γιάννενα, την περασμένη Κυριακή, δίχως να είναι σε θέση να προσφέρει, με τους ιθύνοντες της Νίκης να επιλέγουν να προστατέψουν τον καλαθοσφαιριστή, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στις επόμενες υποχρεώσεις.

Τα άσχημα νέα έρχονται από την κατάσταση της υγείας του Θοδωρή Τοκατλίδη. Ο νεαρός πόιντ - γκαρντ υπέστη επίσης ένα σοβαρό διάστρεμμα με την Πτολεμαΐδα, το οποίο τον ανάγκασε να περπατά για αρκετές μέρες με τη βοήθεια πατερίτσας.

Την Πέμπτη (9/11) μετέβη στη Λάρισα, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις, με τους γιατρούς να του συστήνουν να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων περίπου ένα μήνα.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. την Κυριακή, με τους ιθύνοντες του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου να περιμένουν τη στήριξη του κόσμου, που θα είναι πολύς στο Πανθεσσαλικό και μπορεί να κατηφορίσει με τη λήξη του ποδοσφαιρικού ντέρμπι στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Η Δ.Ε. του τμήματος μπάσκετ κάλεσε με ανακοίνωσή της τον φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής και οι διαιτητές

Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Κέρκυρας 16.00 Φαίακας-ΑΠΣ Πτολεμαΐδας

Χατζηχαρίσης-Χατζηκώστας (Καραλής)

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Πρέβεζας 17.00 Νικόπολη-Βέροια

 Τσιαπλής-Παπανικολάου (Κανελλόπουλος)

Δ. Βικέλας 17.00 Φίλιππος Βέρ.-ΑΓΣ Ιωαννίνων

 Παπαδόπουλος Χ.-Αγραφιώτης Ιωάν. (Καλότσης)

Ν. Ιωνίας Βόλου 17.00 Νίκη Βόλου-Αγρίνιο

Γρεκός-Πράτος (Μόρφη Γ.)

Μπάρας 18.00 Ίκαροι Τρ.-Εύαθλος

Σαρακενίδης-Χρυσάφης (Γκαρτζονίκας)

Γρεβενών 17.00 Πρωτέας Γρ.-Ζέφυρος 02

Καρακώστας-Λεκατσάς (Κηπουρίδης)

Last modified onFriday, 10 November 2017 21:31