noodles volos banner

Ικανοποίηση στη Νίκη Β. παρά τις ήττες από Λοκρό και Έσπερο

Φάση από το ματς Λοκρός-Νίκη, με τους Τσώλη και Παπακώστα να αμύνονται Φάση από το ματς Λοκρός-Νίκη, με τους Τσώλη και Παπακώστα να αμύνονται

Δύο εκτός έδρας φιλικά σε λιγότερο από 24 ώρες έδωσε η Νίκη Βόλου το Σαββατοκύριακο με αντιπάλους ομάδες από τον δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αρχικά στις 18.00 το Σάββατο αντιμετώπισε τον Λοκρό Αταλάντης, από τον οποίον ηττήθηκε με 91-79 και την Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι τον Έσπερο Λαμίας, ο οποίος επικράτησε της βολιώτικης ομάδας με 83-64.

Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας Λάμπρος Πρέκας δηλώνει ικανοποιημένος, αφού αφενός πρόκειται για δύο ομάδες με πολύ μεγάλο μπάτζετ, αφετέρου η Νίκη έδωσε τέσταρε τις δυνάμεις μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δύο φορές και ο ίδιος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

Ουσιαστικά ο έμπειρος τεχνικός είδε αυτά που ήθελε να δει και δεν τον ενδιέφερε το τελικό σκορ. Για παράδειγμα ο Παπακώστας δεν έπαιξε με τον Έσπερο στο β’ μέρος και ο Τσώλης μόλις οκτώ λεπτά, ενώ το σκορ στο 28’ ήταν 53-50. Με τον Λοκρό οι κυανόλευκοι κατόρθωσαν στο τέλος να μαζέψουν τη διαφορά από τους 18 στο 30’ (76-58) στους 12 με τη λήξη.

Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκε καθόλου ο ανέτοιμος Καφάσης, ενώ στο πρώτο ματς δεν έπαιξε ο Αναγνωστόπουλος. Τέλος, ο 18χρονος Λαρισαίος πλέι μέικερ Τζήμας δε θέλησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη και κατέληξε στον Ολυμπιακό Β.