noodles volos banner

Ανανέωσε με έξι, αποχαιρέτησε πέντε η Νίκη Β.

Έμεινε στη Νίκη ο Τοκατλίδης Έμεινε στη Νίκη ο Τοκατλίδης

Τη λύση της συνεργασίας της με πέντε παίκτες ανακοίνωσε η μπασκετική Νίκη, όπως και την ανανέωση με έξι. Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι και ο Τοκατλίδης, που δεν ήταν σίγουρο αν θα μείνει. Επίσης, ανεβαίνουν από τους Νέους Αθλητές οι Σούλης, Πανιόπουλος, Τινάνας, ενώ και ο 26χρονος Λωρίτης αφήνει τους Νέους Αθλητές για τη Νίκη. Κοντά στον δανεισμό του νεαρού Φερχάτι από τον Αιολικό είναι οι κυανόλευκοι, ενώ ναυάγησε η περίπτωση Τσίρου. Επίσης, και για τον Κοντοστάθη είναι αρνητικές οι ενδείξεις.

Η ανακοίνωση για τη λύση συνεργασίας:

«Ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Νίκης Βόλου με τους αθλητές Μαυροφώτη Νίκο, Γιωτόπουλο Βασίλη, Τζίνη Γιώργο, Γεωργαντά Στέλιο, Δελιόπουλο Αντώνη, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δε θα συνεχίσουν στην ομάδα μας. Τους ευχαριστούμε για τη συνεισφορά τους την πολύ επιτυχημένη σεζόν που πέρασε, καθώς συνέδεσαν το όνομα τους με την άνοδο της ομάδας μας, και τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Η ανακοίνωση για την επέκταση της συνεργασίας:

«Ανακοινώνεται η επέκταση της συνεργασίας της Νίκης Βόλου με τους αθλητές Τσώλη Παναγιώτη, Τσαβέ Στέλιο, Βλήτσιο Στέφανο, Διγενή Στέφανο, Τοκατλίδη Θοδωρή και Κοντογιάννη Γιώργο. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά».

Το ρόστερ της Νίκης αυτή τη στιγμή:

Πλέι μέικερ: Γεωργίου, Αναγνωστόπουλος, Σούλης, Τοκατλίδης

Σούτινγκ γκαρντ: Κουτίνας, Κοντογιάννης

Σμολ Φόργουορντ: Τσώλης, Διγενής

Πάουερ φόργουορντ: Τσαβές, Πανιόπουλος

Σέντερ: Βλήτσιος, Λωρίτης

Last modified onMonday, 26 June 2017 16:58