noodles volos banner

Τέλος ο Μπόγδανος από τη Νίκη Β.

Το τέλος στη συνεργασία της Νίκης Βόλου με τον Δημήτρη Μπόγδανο γράφτηκε την Πέμπτη (22/6) μετά την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας και την ευχαριστήρια δήλωση του προέδρου της Δ.Ε. μπάσκετ, Μπάμπη Τουτουντζόγλου, στην προσωπική του σελίδα στο fb. Η αποχώρηση Μπόγδανου είχε προαναγγελθεί από το magnesiasports σε ρεπορτάζ, που αφορούσε την αρνητική απάντηση Φρουσκλιά, στο οποίο σημειωνόταν πως παρολ' αυτά ο Μπόγδανος είναι πιο κοντά στην έξοδο.

Η επίσημη ανακοίνωση:

"Ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της συνεργασίας της Νίκης Βόλου με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Μπόγδανο. Ο Δημήτρης ήταν ο ηγέτης της ομάδας μας εντός και εκτός παρκέ και βασικός πρωταγωνιστής με πολύτιμη συνεισφορά στην επάνοδο της Νίκης Βόλου στη Γ' Εθνική. Επαγγελματίας μέσα και έξω από το γήπεδο, απέδειξε για μια ακόμη φορά γιατί πρωταγωνίστησε για χρόνια στις κορυφαίες εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ.

Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του ως αθλητή και τον περιμένουμε πίσω στην ομάδα μας από οποιοδήποτε πόστο, καθώς η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον".

Αναλυτικά η δήλωση του Μπ. Τουτουντζόγλου:

"Θέλω εκ μέρους της οικογένειας της Νίκης Βόλου να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Μπογδάνο τον δικό μας "ΜΠΟ", για την προσφορά του στο σύλλογο. Με το πάθος του και την προσφορά του στην ομάδα, την οποία αγάπησε πραγματικά, έγινε ένας μπασκετμπολίστας που δικαίως συγκαταλέγεται στις σημαίες της ιστορίας μας. Με τον Δημήτρη είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση, η οποία δοκιμάστηκε σε δύσκολες στιγμές, όμως στο τέλος αναδειχθήκαμε νικητές. Εκείνος ως γνήσιος αθλητής με τη στόφα του πρωταθλητή έδωσε τα πάντα, για να ανεβεί ένα σκαλί πιο πάνω η ομάδα, αποδεικνύοντας ότι τα δύσκολα ήταν για αυτόν. Του εύχομαι τα καλύτερα και η πόρτα της Νίκης Βόλου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον.

Δημήτρη, ευχαριστώ πολύ"

 

 
 
Last modified onFriday, 23 June 2017 08:21