Logo
Print this page

Τα τυπικά για Αναγνωστόπουλο στη Νίκη Β., αναμονή για Φρουσκλιά

Τα τυπικά απομένουν, για να ολοκληρωθεί η ένταξη του πλέι μέικερ Μανώλη Αναγνωστόπουλου στη Νίκη Βόλου. Μετά την αποχώρηση των Τζίνη, Παπούλια και Γιωτόπουλου, χρειαζόταν μία εναλλακτική λύση πίσω από τον έμπειρο Θωμά Γεωργίου στον άσο, ενώ σημαντικό χρόνο  συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο νεαρός Θοδωρής Σούλης.

Στη Νίκη οι διοικούντες με επικεφαλής τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου εντείνουν τις προσπάθειες τους για να κλείσουν και οι τελευταίες μεταγραφές, αφού η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 25 Ιουνίου. Βέβαια, υπάρχει το δικαίωμα δύο μεταγραφών και τον Σεπτέμβρη, αλλά το μεγαλύτερο μέρος των κινήσεων πρέπει να ολοκληρωθεί τώρα.

Σημαντική θα είναι η απάντηση που θα δώσει μέχρι την Τετάρτη ο Φρουσκλιάς, αφού είναι παίκτης που κάνει άνετα τη διαφορά και η έλευσή του θα δυναμώσει πολύ τη Νίκη. Από κει και πέρα αισιοδοξία υπάρχει για τον νεαρό ψηλό πάνω από δύο μέτρα από γειτονική πόλη, η υπόθεσή του οποίου θα κλείσει θετικά ή αρνητικά τις επόμενες μέρες, ενώ αντίθετα δεν προχώρησαν οι υποθέσεις των Σιμάκη και Τσιακλάγκανου και ως γνωστόν αποχώρησε για τον Ίωνα ο Μαυροφώτης.

Ερωτηματικό μπαίνει στην παραμονή ή μη των Μπόγδανου, Τοκατλίδη και του πιτσιρικά Κοντογιάννη, ενώ οι σίγουροι παίκτες για το ρόστερ είναι οι νεοαποκτηθέντες Κουτίνας (3αρι) και Γεωργίου (άσος) και οι περσινοί Τσώλης, Διγενής, Τσαβές, Βλήτσιος, όπως και οι μικροί Σούλης, Πανιόπουλος και Τινάνας, που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα από τους Νέους Αθλητές Νίκης.

Αν δε μείνει ο Τοκατλίδης, υπάρχει η λύση του Ράπτη, που έχει εμπειρίες με την Ανάληψη, ενώ φέτος έπαιξε στους Νέους Αθλητές. Επίσης ενδιαφέρον υπάρχει και για τους νεαρούς Τσίρο από τον Γ.Σ. Βόλου και Κοντοστάθη του Γ.Σ. Αλμυρού, που είναι βέβαιο ότι παρά το νεαρό της ηλικίας τους μπορούν να βοηθήσουν. Τέλος να σημειωθεί ότι βοηθός του Λάμπρου Πρέκα θα είναι ο Στέφανος Τύμπας. 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]