noodles volos banner

Τίτλοι τέλους για τη Μεταμόρφωση στη Γ'

 

Τίτλοι τέλους για τη Μεταμόρφωση!!! Η βολιώτικη ομάδα δήλωσε αποχώρηση από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, λίγο πριν τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής. Η απόφαση πάρθηκε από τη διοίκηση για οικονομικούς λόγους καθώς δεν είχε τη στήριξη που θα περίμενε από την τοπική κοινωνία ώστε να κρατήσει μια ομάδα σε επίπεδο εθνικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι έγινε μετά από δύο αγωνιστικές και όχι πριν την έναρξη της σεζόν, με αποτέλεσμα τεχνική ηγεσία και αθλητές να μείνουν ...στον αέρα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: "το Σωματείο ΑΟ Μεταμόρφωση Βόλου, με έγγραφό του, αποχώρησε από το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης της κατηγορίας και το άρθρο 47 παρ. 2 των κανονισμών υποβιβάζεται δύο Κατηγορίες και υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.
Σύμφωνα με το άρθρο 12 της Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών και λόγω του ότι η αποχώρηση του σωματείου ΑΟ Μεταμόρφωση Β. έγινε στην 3η αγωνιστική του Α’ γύρου τα αποτελέσματα της 1ης και 2ης αγωνιστικής δεν λαμβάνονται υπόψη στη διαμόρφωση του γενικού βαθμολογικού πίνακα της περιόδου. Το πρόγραμμα των αγώνων διαμορφώνεται έχοντας ρεπό το σωματείο που είχε προγραμματιστεί να αγωνίζεται με την Μεταμόρφωση Βόλου".

 

Last modified onFriday, 23 October 2015 20:18