noodles volos banner

Φλεβάρης: «Σημαντικό ότι παρέμεινε το περσινό ρόστερ»

Ο Θανάσης Φλεβάρης γύρισε σελίδα στην καριέρα του. Από τον ΓΣ Αλμυρού και την Α1 ΕΣΚΑΘ, θα συνεχίσει στη Μεταμόρφωση και στη Γ’ Εθνική. Μιλώντας στο magnesiasports χαρακτήρισε πρόκληση για τον ίδιο τη νέα σεζόν, τόνισε ότι είναι σημαντικό πως παρέμεινε το ρόστερ από την περσινή κιτρινόμαυρη ομάδα και έθεσε ως στόχο την εύκολη παραμονή.

Για την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του: «Οι κύκλοι είναι για να κλείνουν. Μετά από κάποια χρόνια στον πάγκο του Αλμυρού αποφάσισα να κάνω μία αλλαγή. Αποτελεί πρόκληση για μένα η Γ’ Εθνική, καθώς είναι μεγαλύτερη κατηγορία. Υπάρχουν μεγαλύτερα κίνητρα για έναν προπονητή. Μίλησα με τον πρόεδρο, τα βρήκαμε και είπαμε να συνεργαστούμε. Πάμε να κάνουμε την προσπάθεια μας και να δούμε τι θα καταφέρουμε».

Για τον στόχο της ομάδας: «Η εύκολη παραμονή είναι ο στόχος για εμάς. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Από κει και πέρα αν αυτό καταφέρουμε να το εξασφαλίσουμε νωρίς θα κοιτάξουμε μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία».

Για το ρόστερ της ομάδας:  «Το ρόστερ έμεινε το ίδιο σχεδόν με πέρυσι. Ενισχυθήκαμε με τους Χαρχαρή και Ρόσιο, φιλόδοξους νεαρούς από το Διμήνι και τον Φωσσέ που θα μας βοηθήσει σημαντικά. Εκτός από τον Καραγεώργο που έφυγε, οι υπόλοιποι είναι οι ίδιοι παίκτες και είναι σημαντικό ότι έμεινε ο κορμός από πέρυσι. Είναι ένα δυναμικό ρόστερ και μου προκάλεσε το ενδιαφέρον για να ασχοληθώ με την ομάδα και με αυτούς τους παίκτες».

Για το αν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση: «Αν βρεθεί κάτι καλό στην πορεία μπορεί να αποκτηθεί. Αλλά πρέπει να ταιριάζει στα κριτήρια μας. Έχουμε περιθώριο για άλλες δύο μεταγραφές. Ωστόσο κι έτσι να μείνει η ομάδα έχει ανταγωνιστικό ρόστερ».