noodles volos banner

Καραΐσκος: «Να δείξουμε πάθος, αυταπάρνηση και πείσμα»

Ένα κλασικό Θεσσαλικό ντέρμπι έχει μπροστά της η Νίκη Βόλου για τη Γ’ Εθνική μπάσκετ ανδρών. Οι κυανόλευκοι την Κυριακή υποδέχονται στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την ΑΕΛ και αυτό που θέλουν είναι να καταφέρουν να κρατήσουν το αήττητο της έδρας τους απέναντι σε ένα από τα φαβορί της κατηγορίας.

Η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο και με την παρουσία του κόσμου τους στην κερκίδα, παίκτες και τεχνική ηγεσία είναι έτοιμοι να κάνουν κατάθεση ψυχής στο παρκέ για να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο…

Αναμφίβολα βάσει ρόστερ και δυναμικότητας οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. Ο Βασίλης Καραϊσκος, ο προπονητής της Νίκης, μίλησε στο magnesiasports για το ντέρμπι της Κυριακής.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση γενικά. Το μόνο κακό είναι οτι είμαστε λίγοι. Δεν έχουμε άγχος γι αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα στημένη από το καλοκαίρι για την άνοδο και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Εμείς αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι το πάθος των προηγούμενων παιχνιδιών. Εμείς θα δώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε, θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι και να διεκδικήσουμε και θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο παρκέ. Εμείς θα παλέψουμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν μας βγει έχει καλώς. Πάνω απ’ όλα θέλουμε να δείξουμε αυταπάρνηση και πείσμα».

Στα αγωνιστικά, από διάστρεμμα ταλαιπωρείται ο νεαρός, Απόστολος Βασδέκης, ενώ στις προπονήσεις λόγω υποχρεώσεων δεν μπορεί να συμμετέχει ο Ραφαήλ Μπίζιος.