noodles volos banner

Παρασκευάς: «Πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι στο Αγρίνιο»

 

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο Αγρίνιο έχει την Κυριακή η Μεταμόρφωση στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών. Οι Βολιώτες αγωνίζονται στο Αγρίνιο κόντρα στην τοπική ομάδα και θα αναζητήσουν το πρώτο τους διπλό στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Παρασκευάς που φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και παρά τις αρχικές εκτιμήσεις του γιατρού που τον εξέτασε, θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση, μίλησε στο magnesiasports και όπως είπε η Μεταμόρφωση θέλει να «χτυπήσει» το ματς στο Αγρίνιο.

«Το Αγρίνιο είναι μία ομάδα που πιστεύω ότι δεν θα παλέψει για να σωθεί. Τη θεωρώ δυνατή και μάλιστα διαθέτει και μία δύσκολη έδρα, αφού μαζεύει αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Είναι μια καλή ομάδα που θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς δεν έχουμε απουσίες και θα πάμε με σκοπό να χτυπήσουμε το παιχνίδι. Αν πάρουμε αυτό το παιχνίδι τότε θα βάλουμε ακόμη μία ομάδα από κάτω και θα κάνουμε ακόμη ένα βήμα προς τον στόχο μας που είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής». 

Οσο για τη δική του συμμετοχή και τον τραυματισμό του: «Ευτυχώς ο οργανισμός μου ανταποκρίθηκε θετικά στη θεραπευτική αγωγή και δεν νιώθω ενοχλήσεις. Στην αρχή εκφράστηκαν φόβοι για έναν τραυματισμό που θα με κρατούσε για καιρό εκτός, αλλά όλα πήγαν καλά. Αγωνίστηκα λίγο και στο προηγούμενο ματς και τώρα νιώθω έτοιμος να βοηθήσω ακόμη περισσότερο την ομάδα μου». 

 

Last modified onFriday, 31 October 2014 09:46