noodles volos banner

Καραΐσκος: «Να χτυπάμε όλα τα παιχνίδια»

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών με τη Μελίκη. Οι κυανόλευκοι έχουν δύσκολη εκτός έδρας αποστολή την Κυριακή κάτι που το γνωρίζει όμως τόσο το τεχνικό τιμ όσο και οι παίκτες και θα παραταχθούν διαβασμένοι στο παρκέ.

Ο προπονητής της Νίκης, Βασίλης Καραϊσκος μίλησε στο magnesiasports για την αναμέτρηση στο ΔΑΚ Μελίκης και την αποστολή της ομάδας του και όπως είπε και σε αυτό το ματς οι κυανόλευκοι θα παραταχθούν για να «κλέψουν» κάτι.

«Μέρα με τη μέρα βλέπουμε βελτίωση. Πρώτα απ’ όλα αυτό που κοιτάμε είναι να γίνουμε ομάδα. Παίξαμε καλά ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι με τη Βόνιτσα και πήραμε μία νίκη που λειτούργησε θετικά και στην ψυχολογία μας. Έχουμε πάρει πληροφορίες για την Μελίκη και θεωρώ ότι είναι δυνατή ομάδα στην έδρα της. Δεν αποτελεί από τα φόβητρα της κατηγορίας, αλλά δεν θα είναι από τις ομάδες που θα κινδυνεύσουν. Εμείς χτυπάμε όλα τα παιχνίδια. Και σε αυτό το παιχνίδι θα παραταχθούμε για τη νίκη. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για τη νίκη και ό,τι καταφέρουμε να παίρνουμε. Τα παιδιά είναι εξαιρετικά, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και δουλεύουν πολύ στο γήπεδο. Είμαι ευχαριστημένος από τη συμπεριφορά τους και τη δουλειά τους».