noodles volos banner

Παρασκευάς: «Πρέπει να πάρουμε δύναμη από το ντέρμπι»

Αντίστροφα μετρούν στη Μεταμόρφωση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής μπάσκετ ανδρών και το ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου. Οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται τους κυανόλευκους του Βασίλη Καραϊσκου στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος την ερχόμενη Κυριακή και ο φόργουορντ της ομάδας, Γιώργος Παρασκευάς, έδωσε το σύνθημα για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής. "Πρέπει να πάρουμε δύναμη από το ντέρμπι για τη συνέχεια", δήλωσε στο magnesiasports ο έμπειρος Βολιώτης καλαθοσφαιριστής, που θα βρει απέναντι του την πρώην του ομάδα. 
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου: "Είναι ένα ντέρμπι και παιχνίδι με ιδιαιτερότητες, που θεωρώ οτι φέτος ήρθε πολύ νωρίς και για τις δυο ομάδες. Πιστεύω οτι εμείς από πέρυσι έχουμε κάνει έναν κορμό, ο οποίος παρέμεινε στην ομάδα και συμπληρώθηκε το ρόστερ με νέους παίκτες. Η προετοιμασία μας πήγε αρκετά καλά, με λίγους τραυματισμούς, το μόνο εμπόδιο ήταν οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του καθενός.Στα φιλικά η ομάδα παιχνίδι με το παιχνίδι έδειχνε βελτιωμένη. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΓΣ Βόλου, ο προπονητής μας έμεινε ικανοποιημένος και η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία. Και εμείς μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας. Αυτή την εβδομάδα που μας έρχεται το μυαλό μας είναι στο ντέρμπι. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Δύο παίκτες της Νίκης, Τσώλης και Τάσσος, είναι που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Δύο πρώην συμπαίκτες και δύο καλοί φίλοι, που αν καταφέρουμε να τους περιορίσουμε τότε θα έχουμε μεγάλο ποσοστό επιτυχίας. Από κει και πέρα τον Βασίλη ΚαραΪσκο, τον είχα παλιά και εγώ στη Νίκη Βόλου, είναι καλός προπονητής, έχει αναλάβει τη Νίκη σε δύσκολες συνθήκες γι αυτόν. Και για τις δυο ομάδες στόχος είναι η παραμονή και θα είναι μεγάλο το πρωτάθλημα με δύσκολα ταξίδια". 
Για το γεγονός οτι η ομάδα του ξεκινά από την έδρα της: "Είναι σημαντικό οτι ξεκινάμε στην έδρα μας. Κάθε ομάδα θα ήθελε να ξεκινάει στην έδρα της και πόσο μάλλον με ένα ντέρμπι που περιμένουμε να έρθει αρκετός κόσμος για να δει τις δυο ομάδες του Βόλου. Αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε δύναμη από το ντέρμπι γιατί μετά έχουμε δύσκολα και μακρινά ταξίδια, τα πιο μακρινά του ομίλου".
 Για τις δυνατότητες της Μεταμόρφωσης στο φετινό πρωτάθλημα: "Στόχος είναι η παραμονή και ξέρουμε οτι έχουμε δυνατότητες και ρόστερ για να το πετύχουμε αυτό. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, στην προετοιμασία που έχουμε κάνει και θα κάνουμε αυτή την εβδομάδα και ενόψει ντέρμπι. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι που να κερδίσει ο καλύτερος. Από κει και πέρα εμείς γνωρίζουμε οτι θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε".