noodles volos banner

Αισιόδοξα μηνύματα από την εμφάνιση της Νίκης κόντρα στην ΑΕΛ

Μία πολύ καλή εμφάνιση που γέμισε με αισιοδοξία το τεχνικό τιμ, πραγματοποίησε η Νίκη Βόλου κόντρα στην ΑΕΛ, σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, στο πλαίσιο τουρνουά προετοιμασίας που διοργανώνει η δεύτερη. Οι κυανόλευκοι κόντρα στους βυσσινοί, που έχουν φέτος το υψηλότερο μπάτζετ της κατηγορίας και θεωρούνται εκ των φαβορί για την άνοδο, παρά την ήττα με 76-69, έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία.

Η Νίκη κατάφερε να μειώσει μέχρι και στους πέντε πόντους κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, αλλά με ένα σερί 11-0 οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν ασφαλή διαφορά στο σκορ.

Κάποιες στιγμές που έχασαν τη συγκέντρωση τους οι κυανόλευκοι ήταν ουσιαστικά αυτές που τους στέρησαν κάτι καλύτερο, ωστόσο ο νέος προπονητής της ομάδας, Βασίλης Καραϊσκος, που παρακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος, αλλά και ο Θανάσης Κασαπίδης που κατέβασε την ομάδα και κάθισε στον πάγκο της σε όλο το παιχνίδι, έμειναν ικανοποιημένοι.

Ο Βασίλης Καραϊσκος είχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και δεν μπόρεσε να καθοδηγήσει ο ίδιος τους παίκτες του, ωστόσο το κενό του κάλυψε επάξια ο βοηθός του, Θανάσης Κασαπίδης.  

Τα δεκάλεπτα: 17-14 37-28, 55-50, 76-69

Διαιτητές: Παπαθωμά-Πανταζής

ΑΕΛ (Παπαδόπουλος): Βλαχούλης 4, Τέλιος, Σαριμπαλίδης 6 (2), Τσιλούλης 13, Τσούτσος 5, Μηλιώνης 5 (1), Κονδυλόπουλος 7 (1), Σταυρόπουλος 3 (1), Μπλιάτζας 2, Πολίτης 16 (2), Ψάλτου 8, Κόκκας 7.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Κασαπίδης): Τζίνης 7, Οικονόμου, Καραθανάσης 2, Μπίζιος 6, Τσώλης 28 (4) Θεοδώρου, Τάσσος 16, Κέτουλας 6, Τοκατλίδης 4

 

 

 

Last modified onSunday, 28 September 2014 12:00