noodles volos banner

Αγιασμός και ξεκίνημα για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης (photos)

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι κυανόλευκοι έδωσαν το πρώτο τους ραντεβού στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και ξεκίνησαν προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Θανάση Μπουλιάκη και του βοηθού του Θανάση Κασαπίδη. Το παρών έδωσαν από πλευράς διοίκησης ο Λευτέρης Κατσαλής και ο έφορος του τμήματος Στέφανος Τύμπας. 

Πριν την πρώτη προπόνηση πραγματοποιήθηκε αγιασμός. Απουσίαζαν οι Μπίζιος και Τοκατλίδης, ενώ παρόντες ήταν οι Τσώλης, Τάσσος, Κέτουλας, Οικονόμου, Θεοδώρου, Κωνσταντίνου, Τζίνης και Καραθανάσης. 

Μπουλιάκης: Καινούργια αρχή 

Δηλώσεις έκανε ενόψει της νέας σεζόν ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Μπουλιάκης. 

«Είναι μία εντελώς καινούργια αρχή για την ομάδα αυτή. Μαζέψαμε κάποια νεαρά παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας και αισιοδοξούμε να κάνουμε μία-δύο μεταγραφές επιπλέον, για να μπορέσουμε να σταθούμε στη Γ’ Εθνική και να επιτύχουμε τον στόχο μας, που είναι η παραμονή. Υπάρχει απειρία, το ρόστερ είναι μικρό και ποιοτικά και ποσοτικά. Απλά προσπαθούμε να κάνουμε δύο-τρεις κινήσεις ακόμα και να μπορέσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα παιδιά να ενταχθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας και να  κάνουμε τον στόχο μας πραγματικότητα, που είναι η σωτηρία.

Θέλουμε να πάρουμε δύο παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά. Έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση και προσπαθούμε από τη μεριά μας να πιέσουμε τη διοίκηση να τους αποκτήσουμε. Οι δύο παίκτες δεν είναι Βολιώτες και κάνουμε κάποιες συζητήσεις στο οικονομικό, όπου εκεί πονάμε, για να μπορέσουμε να βρούμε τη λύση.

Φέτος παραπάνω από τις μισές ομάδες της Γ’ Εθνικής κινούνται σε ρηχά νερά οικονομικά, ενώ πέφτουν και τέσσερις ομάδες, αλλά σε σύνολο 14 κι όχι 12, όπως πέρσι. Αυτά μας δίνουν παραπάνω αισιοδοξία».

Last modified onMonday, 25 August 2014 21:09