noodles volos banner

Έναρξη προετοιμασίας με συμμετοχή σε μεγάλο camp για τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις για τους μικρούς αθλητές της.

Για πρώτη φορά το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Βόλου διοργανώνει το καμπ «Μπασκετοδιακοπές» στην αθλητική κατασκήνωση SKOURAS CAMP στην Χαλκιδική.

Το καμπ θα διεξαχθεί το διάστημα 18-24 Αυγούστου 2014 και αφορά αγόρια και κορίτσια 7-16 ετών, εντός και εκτός Ακαδημίας. Το πρόγραμμα είναι έτσι καταρτισμένο ώστε να αποτελεί προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική σεζόν και περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις.

Ενδεικτικά, το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει: βελτίωση ατομικής τεχνικής, ενδυνάμωση, ασκήσεις φυσικής κατάστασης, αγώνες, διαγωνιστικά παιχνίδια.
Πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις του μπάσκετ, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις άρτιες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης ΣΚΟΥΡΑ, σε ένα όμορφο περιβάλλον ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά.
Επίσης, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στο οργανωμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας της κατασκήνωσης και να γνωρίσουν περισσότερα από 30 αθλήματα και δραστηριότητες!
Παρέχονται:
• Μεταφορά από και προς το Βόλο

• Πλήρη διατροφή με 4 γεύματα ημερησίως
• Έμπειροι ομαδάρχες και κοινοτάρχες βρίσκονται όλη την ημέρα με τα παιδιά
• Ναυαγοσώστες και προπονητές συνοδεύουν τα παιδιά στις πισίνες, τη θάλασσα και τα αθλήματα

• Ιατρείο με δύο γιατρούς και δύο νοσοκόμες 24ωρης λειτουργίας

Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του προγράμματος Θανάση Κασαπίδη στα τηλέφωνα 6947303850 και 2421060320.

Την εποπτεία του προγράμματος έχουν οι έφοροι της ακαδημίας καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Γιώργος Κατσαλής και Γιάννης Παπαδήμος.