noodles volos banner

«Έκλεισε» Κέτουλα η Νίκη, σε επαφές με Τσαβέ και Αναγνωστόπουλο

Μεθοδικά και αθόρυβα οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου, προσπαθούν να σχεδιάσουν την ανδρική ομάδα μπάσκετ από την αρχή, ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Εκτός από τις παραμονές βασικών παικτών, Γεωργίου, Τσώλη, Τάσσου, αλλά και των νεαρών Καζεπίδη, Τζίνη και Τοκατλίδη, οι κυανόλευκοι κινούνται και για την ενίσχυση της ομάδας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports.gr έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον 30χρονο σέντερ, Πλάτωνα Κέτουλα, που αγωνιζόταν στα Λεχώνια, ενώ είναι σε προχωρημένες επαφές και με τους Τσαβέ και Αναγνωστόπουλο.

Ο φόργουορντ, Στέλιος Τσαβές, την περασμένη σεζόν έκανε μια καλή χρονιά και με τον ΓΣΒ στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ, βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της κυανόλευκης ομάδας για να την ενισχύσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Μάλιστα σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο γκαρντ, Μανώλης Αναγνωστόπουλος, είχε καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της πρώτης τοπικής κατηγορίας με τον Ολυμπιακό Βόλου και συζητά το ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά στα κυανόλευκα.  

Last modified onTuesday, 24 June 2014 18:21