noodles volos banner

Στην ακαδημία Διαμαντίδη-Παπαλουκά οι μικροί μπασκετμπολίστες του Γ.Σ. Αλμυρού

Ακόμη μια πετυχημένη εκδρομή διοργανώθηκε από το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αλμυρού την Κυριακή 13/5/2018, στo πλαίσιo της προσπάθειας που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα υποδομής.

Εξήντα νεαροί αθλητές του Γ.Σ. Αλμυρού με χρονολογίες γέννησης 2005 έως 2008 χωρισμένοι σε τρία τμήματα: junior (2007-2008), προμίνι (2006) και μίνι (2005) επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της ακαδημίας eurohoopsacademy των βετεράνων άσων του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά.

Τους μικρούς καλαθοσφαιριστές του Γ.Σ. Αλμυρού υποδέχθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος φωτογραφήθηκε και μοίρασε αυτόγραφα στους μικρούς θαυμαστές του. Φυσικά τα χαμόγελα και η χαρά των πιτσιρικάδων ήταν έκδηλα στα πρόσωπά τους και στα πρόσωπα των γονιών που τους συνόδευαν.

Στη συνέχεια οι ακαδημίες του Γ.Σ. Αλμυρού έδωσαν μια σειρά αγώνων με τα αντίστοιχα τμήματα της ακαδημίας eurohoops academy σε ένα τρίωρο γεμάτο μπάσκετ, την ίδια ώρα που οι γονείς γεμάτοι περηφάνια θαύμαζαν τις προσπάθειες των μικρών καλαθοσφαιριστών, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τον πλούσιο μπουφέ που υπήρχε στη διάθεσή τους.

Τελειώνοντας οι αγώνες ακόμα μια έκπληξη περίμενε τους πιτσιρικάδες του Γ.Σ. Αλμυρού, καθώς έκανε την εμφάνισή του ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που υπέγραψε αυτόγραφα, φωτογραφήθηκε με όλους (αθλητές και γονείς) και τους αποχαιρέτησε, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Με τον ενθουσιασμό και την περηφάνια ζωγραφισμένα στα πρόσωπα όλων, η εκδρομή συνεχίστηκε, αφού όλοι μαζί επιβιβάστηκαν στα δυο λεωφορεία με προορισμό το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου παρακολούθησαν τον αγώνα Ολυμπιακός-Προμηθέας Πάτρας. Ο ενθουσιασμός των πιτσιρικάδων και εδώ ατελείωτος, καθώς μπροστά στα μάτια τους παρακολούθησαν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.

Τελειώνοντας ο αγώνας, πήραν όλοι μαζί το δρόμο της επιστροφής σε μια μέρα γεμάτη από μπάσκετ αλλά και από πολλές συγκινήσεις.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αλμυρού θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους τους γονείς που συνόδεψαν τους μικρούς αθλητές στην εκδρομή και που στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες που γίνονται, για να μπορούν οι πιτσιρικάδες να κάνουν τα όνειρά τους πράξη.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από τη Δ.Ε. στον διοργανωτή όλης αυτής της εκδρομής, τον προπονητή Τσαμπίρα Νέστορα, καθώς έδωσε τη δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν πράγματα, τα οποία θα θυμούνται για μια ζωή, αλλά και θα τους βοηθήσουν για την μετέπειτα εξέλιξή τους.