noodles volos banner

Γκουγκουτούδης: «Πανέτοιμοι να καταθέσουμε ψυχή και σώμα με την Καλαμπάκα»

Πως η ομάδα του είναι πανέτοιμη για το ματς-τελικό, κόντρα στην Καλαμπάκα το Σάββατο, ανέφερε στις δηλώσεις του στο magnesiasports, ο συνεργάτης του Γιώργου Βλιώρα στον Ολυμπιακό Βόλου, Παναγιώτης Γκουγκουτούδης. Παράλληλα, μίλησε για τη διαδικασία των πλέι-οφ ανόδου της Α1 ΕΣΚΑΘ συνολικά κι ευχήθηκε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ώστε να μείνει ανεπηρέαστη από οτιδήποτε μη αγωνιστικό.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Καλαμπάκα:

"Δουλεύουμε προσεκτικά όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαστε πανέτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά, έχουμε μελετήσει την Καλαμπάκα. Το τεχνικό μας πλάνο είναι ξεκάθαρο στους αθλητές μας και δουλεύουμε, προκειμένου να εφαρμοστεί πλήρως.

Η Καλαμπάκα είναι μία δυνατή ομάδα με έναν πολύ έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή, ωστόσο η άποψη μου είναι πως είμαστε συνολικά ποιοτικότερη ομάδα, χωρίς φυσικά να θέλω να υποτιμήσω την προσπάθεια κανενός. Ευελπιστώ πως θα γίνει ένας καλός αγώνας, δεδομένης και της κρισιμότητας που τον χαρακτηρίζει, μέσα από το οποίο ο νικητής θα βγει καθαρά μέσα από αγωνιστικά κριτήρια.  Η συγκεκριμένη αγωνιστική, εν πολλοίς θα κρίνει την άνοδο".

Για τα πλέι-οφ ανόδου της Α1 ΕΣΚΑΘ:

"Είμαστε ακόμα εν μέσω της διαδικασίας, οπότε δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά επ’ αυτής. Πιστεύω πως πρέπει να επιβραβεύεται η συνέπεια μίας ομάδας, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Το πρωτάθλημα είναι μία μακρά διαδικασία. Είμαστε η ομάδα που έχει μόλις μία ήττα όλη τη χρονιά και καλούμαστε να αποδείξουμε αυτό το οποίο πρόδηλα αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα μας. Θεωρώ ότι η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος θα επανεξετάσει τα δεδομένα χρησιμοποιώντας ως οδηγό τη δική μας περίπτωση, ανεξαρτήτως τελικής έκβασης, προκειμένου να αξιολογήσει κατά πόσο η διαδικασία αυτή είναι τελικά ορθή ".

Για τη στήριξη που θέλουν να έχουν από τους φιλάθλους:

" Είναι σημαντικό η διοργανώτρια αρχή να συνεχίσει να εξασφαλίζει τις συνθήκες, κατά τις οποίες θα έχουμε μία ομαλή διεξαγωγή αγώνα, ανεπηρέαστη από οτιδήποτε μη αγωνιστικό. Από πλευράς μας, ζητάμε την στήριξη των φιλάθλων του Ολυμπιακού σε αυτή την πολύ κρίσιμη καμπή της αγωνιστικής περιόδου. Να είναι σίγουροι όλοι ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη να καταθέσει ψυχή και σώμα στον συγκεκριμένο αγώνα, έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πολυπόθητη άνοδό μας στις Εθνικές κατηγορίες".