noodles volos banner

"Να πανηγυρίσουμε ακόμα μία νίκη με Αμπελώνα"

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να παρευρεθεί την Κυριακή στο ΕΑΚ, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών του, στο πλαίσιο της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης τους, κόντρα στον Γ.Σ. Αμπελώνα, απήθυνε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ των ερυθρολεύκων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

"Με τον ΓΣ Αμπελώνα θα αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα μας, την Κυριακή 6 Μαΐου και ώρα 19.00 στο ΕΑΚ Βόλου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της ΕΣΚΑΘ, για την άνοδο στη Γ' Εθνική. Ο αγώνας διεξάγεται Κυριακή, διότι στο "Βάκης Παρασκευόπουλος", που ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας ΓΣ Βόλου- ΑΟ Καλαμπάκας, γίνονται αγώνες αναρρίχησης.

Μετά την πρώτη ήττα από την έναρξη του πρωταθλήματος, από την ομάδα του ΓΣ Αμπελώνα, με πολλά παράπονα για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία, την τρίτη αγωνιστική, η ομάδα μας θέλει να επανέλθει στις νίκες. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι και ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην προετοιμασία με την απουσία του Γιώργου Παρασκευά, ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Παρασκευή, δουλεύουν απρόσκοπτα, για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι της Κυριακής, να πετύχουν άλλη μια νίκη και να συνεχίσουν στο δρόμο για την κατάκτηση του στόχου της ανόδου.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη στα πλέι-οφ.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών, για την αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας των 10 ευρώ που ήδη έχουν τεθεί στη κυκλοφορία για τους τρεις εντός έδρας αγώνες κατάταξης. Οι κάτοχοι των gold διαρκείας θα μπορούν να χρησιμοποιούν και αυτές τις κάρτες προκειμένου, εάν το επιθυμούν, να κάθονται στις ειδικές θέσεις εντός του αγωνιστικού χώρου".

 

 

Last modified onThursday, 03 May 2018 22:03