noodles volos banner

Τζούμας: "Τιμή για μένα η συνεργασία με την Ανάληψη"

Ο Άγης Τζούμας αντικατέστησε τον Θανάση Φλεβάρη στον πάγκο της Ανάληψης, όπως γνωστοποίησαν οι διοικούντες του συλλόγου, μέσω ανακοίνωσής τους πριν λίγες μέρες, με τον νέο τεχνικό των κυανέρυθρων να πραγματοποιεί δηλώσεις στο magnesiasports, σχετικά με το νέο κεφάλαιο στην προπονητική του σταδιοδρομία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Η συνεργασία με την Ανάληψη αποτελεί μία μεγάλη τιμή για μένα. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη των διοικούντων του συλλόγου προς το πρόσωπό μου και την ευκαιρία που μου έδωσαν να αναλάβω αυτήν τη μεγάλη ομάδα. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν κι ό,τι περνά από το χέρι μου να πάει η ομάδα καλύτερα τη νέα σεζόν. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί και θα βάλουμε τον κοινό στόχο να επιστρέψει η Ανάληψη εκεί που της ανήκει, δηλαδή στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Ο σχεδιασμός, ενόψει της επόμενης χρονιάς, έχει ξεκινήσει, περιμένουμε, όμως, πρώτα να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα. Υπάρχει στο νου μας τι θα χρειαστούμε, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό. Θα μείνουν οι παλιοί αθλητές, θα φύγουν κάποιοι άλλοι κι είναι ήδη στο μυαλό μας τι θέλουμε, τι χρειαζόμαστε, προκειμένου το ρόστερ να είναι πλήρες".