noodles volos banner

Διοργανώθηκε το πρώτο τουρνουά κορασίδων-παγκορασίδων από το B.C. Volos

Στο τουρνουά κορασίδων-παγκορασίδων που διοργάνωσε τη Μεγάλη Εβδομάδα αναφέρεται το B.C. Volos με δελτίο Τύπου:

«Η ομάδα μας τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη διοργάνωσε  το 1ο τουρνουά κορασίδων-παγκορασίδων στην πόλη μας με τη συμμετοχή των ομάδων της Ανάληψης Βόλου, της Νίκης Βόλου και του Ολυμπιακού Καρδίτσας. Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό "Βάκης Παρασκευόπουλος" τις παραπάνω ημέρες και ώρες από τις 12:00-14:00… Τα αποτελέσματα του τουρνουά είχαν ως εξής:

Μ. ΤΡΙΤΗ: 03-04-2018

12:00: Α.Ε.Σ.Β. ΑΝΑΛΗΨΗ-Γ.Σ.Β.Η ΝΙΚΗ: 37-30

 12:40: Α.Ε.Σ.Β. ΑΝΑΛΗΨΗ -B.C.VOLOS: 22-22

 13:10: Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ-B.C.VOLOS: 30-19

Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ: 04-04-2018

12:00: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-B.C.VOLOS: 26-28

 13:00: Γ.Σ.Β Η ΝΙΚΗ-Α.Ε.Σ.Β. ΑΝΑΛΗΨΗ: 19-22

 14:00 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

Σ' όλες τις ομάδες που πήραν μέρος και σε όλες τις αθλήτριες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα. Έγινε επίσης και διαγωνισμός στα σουτ τριών πόντων, όπου νικήτρια ήταν η Πατσαλή Βικτώρια της ομάδας μας.

Η ομάδα μας επίσης τίμησε τον αθλητικογράφο κ. Καρδαμάκη Γιώργο για την προσφορά του στον αθλητισμό της περιοχής μας.

Ο στόχος του τουρνουά ήταν: Παίζω-Συμμετέχω-Διασκεδάζω

Επίσης η ομάδα μας τη Μ. Τετάρτη στις 4 μ.μ. διοργάνωσε φιλανθρωπικό παιχνίδι για τα παιδάκια του Ορφανοτροφείου Βόλου στο κλειστό "Βάκης Παρασκευόπουλος"  μεταξύ της ανδρικής ομάδας, ομάδας γονέων του συλλόγου μας και παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών της πόλης μας.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και συγκεντρώθηκαν πάρα πολλά τρόφιμα, είδη ρουχισμού και διάφορα δώρα για τα παιδιά, τα οποία παραδόθηκαν στο Ορφανοτροφείο τη Μ. Πέμπτη το πρωί παρουσία του προπονητικού τιμ και παραγόντων της ομάδας μας και των υπευθύνων του ιδρύματος.

Συμμετείχαμε  επίσης στο τουρνουά που έγινε στο κλειστό της Νέας Ιωνίας Μ. Δευτέρα-Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη με αθλητές που έχουν γεννηθεί τα έτη 2007-2008, το οποίο διοργανώθηκε από κοινού από τις ομάδες B.C. Volos-Νίκη Βόλου-ΑΕΒΔ και Ολυμπιονίκη.

Την Παρασκευή 13 Απριλίου στο τουρνουά του Ολυμπιακού Βόλου για τις ηλικίες 2008-09, 2007, 2005 θα πάρει μέρος και η παιδική ομάδα που φέτος συμμετείχε στο final four του Νομού μας.

Ακόμα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας ότι το ανδρικό τμήμα στο ανδρικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ κατέλαβε την δεύτερη θέση και κέρδισε την άνοδο του στην Α2 ΕΣΚΑΘ. Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ θέλουν να συγχαρούν τους νεαρούς μας παίκτες για την μεγάλη επιτυχία και τους εύχονται καλή συνέχεια στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ θέλει να ευχαριστήσει τον ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου για τη συνδιοργάνωση του τουρνουά καθώς και τον ΣΔΚΜ για τη συμμετοχή των μελών του στους αγώνες».

Last modified onWednesday, 11 April 2018 08:25