Logo
Print this page

Καταγγέλλει αλλοίωση αποτελέσματος ο Γ.Σ. Αλμυρού με την Ανάληψη

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του αγώνα με την Ανάληψη εξέδωσε η Δ.Ε. μπάσκετ του Γ.Σ. Αλμυρού. Μάλιστα παραθέτει και βίντεο με φάση στο τέλος του αγώνα, θεωρώντας ότι γίνεται καθαρό φάουλ στον Βαλαμούτη στην προσπάθειά του να πάρει το επιθετικό ριμπάουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Διαμαρτυρία Δ.Ε ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Το απόγευμα του Σαββάτου όσοι παρευρέθησαν στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Αλμυρού παρακολούθησαν μια καλά οργανωμένη παράσταση (ΤΣΙΡΚΟ) από τους δυο διαιτητές του αγώνα της ομάδας μας με αυτή της ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΒΟΛΟΥ.

Προφανώς και κάποιοι κύριοι έχουν ενοχληθεί από την εκπληκτική φετινή πορεία της ομάδας μας (ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ FINAL-4 του ΚΥΠΕΛΛΟΥ Ε.Σ.ΚΑ.Θ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ, ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΗΤΤΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ)  και φρόντισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν ότι δν φοβόμαστε ΚΑΝΕΝΑ και ΤΙΠΟΤΑ και ότι η προσπάθεια αυτή που ξεκίνησε το καλοκαίρι από νέους ανθρώπους που αγαπάνε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το άθλημα  είναι αυτή που στο τέλος θα κερδίσει.

Παρακάτω παραθέτουμε βίντεο με την τελευταία φάση του αγώνα που έκρινε (αλλοίωσε) το αποτέλεσμα.

 Φυσικά και είχαν προηγηθεί μια σειρά από λάθη και φαλτσοσφυρίγματα εναντίον της ομάδας μας.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ...

Με εκτίμηση η Δ.Ε του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ»

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]