Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/51097
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/51097
noodles volos banner

Κέρδισαν εμπειρίες οι αθλητές του Αιολικού στην Αθήνα (photos)

Πολλές εμπειρίες αποκόμισαν οι αθλητές των υποδομών του Αιολικού σε φιλικά παιχνίδια που έδωσαν στην Αθήνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, το Περιστέρι και τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Ο Αιολικός Βόλου ταξίδευσε στην Αθήνα με αγωνιστικά αναπτυξιακά τμήματα από  28 έως 30 Δεκεμβρίου και έδωσε επίσημα φιλικά με ομάδες εγνωσμένης αξίας, που πρωταγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα σε τελικές φάσεις στους παίδες και στους εφήβους.

Στις 28 Δεκεμβρίου τρία αγωνιστικά τμήματα (εφηβικό Α', παιδικό Α', παιδικό Γ')  αντιμετώπισαν  τον Ολυμπιακό Πειραιώς.  Στις 29 Δεκεμβρίου τα ίδια τμήματα αντιμετώπισαν το Περιστέρι και την τελευταία ημέρα, στις 30 Δεκεμβρίου, τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Οι εμπειρίες πολλές και τα θετικά αποτελέσματα δεδομένα, όταν οι αθλητές μας είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συναντηθούν και να συναγωνιστούν με αθλητές ομάδων υψηλού επιπέδου.

Οι καινούργιες παραστάσεις για τους νεαρούς αθλητές είναι παρακαταθήκη για τα επόμενα μπασκετικά τους χρόνια.

Ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών, τους προπονητές, που μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων  ταξίδευσαν για το καλό των  αθλητών  τους. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους των ομάδων της Αθήνας για την άψογη φιλοξενία τους.

Οι συντελεστές της όλης εκδήλωσης από τον Αιολικό Βόλου είναι ο υπεύθυνος της ακαδημίας κ. Σαμαράς Αντώνης, ο προπονητής κ. Οικονόμου Γεώργιος, ο αθλητής της αντρικής ομάδας  κ. Μπούρας Αλέξης και από τις ομάδες των Αθηνών, ο κ. Κεραμέας Νίκος  από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο κ. Βαλινδράς  Γιάννης  από τον Ίκαρο Καλλιθέας και τέλος  ο κ. Καλαμπόκης Γιάννης από το Περιστέρι».

*Δείτε στην παρακάτω ενότητα "Φωτορεπορτάζ" περισσότερες φωτογραφίες από τα φιλικά του Αιολικού στην Αθήνα

Last modified onFriday, 05 January 2018 16:28

Image Gallery

{gallery}51097{/gallery}