noodles volos banner

Στην Αθήνα για φιλικά υψηλού επιπέδου ο Αιολικός

Στην Αθήνα για φιλικά υψηλού επιπέδου με τον Ολυμπιακό Π., τον Ίκαρο Καλλιθέας και το Περιστέρι θα βρεθεί από τις 28-30 Δεκμεβρίου ο Αιολικός. Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρεται:

"Ο Αιολικός Βόλου στο πλαίσιο της ανάπτυξης της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών, της βελτίωσης των δεξιοτήτων  της καλαθοσφαίρισης, της διάδοσης της ηθικής πλευράς του αθλητισμού, αλλά  και της ψυχαγωγίας  δε σταματάει να δραστηριοποιείται. Για τον σκοπό αυτό ο Αιολικός Βόλου ταξιδεύει στην Αθήνα  προσκεκλημένος για επίσημα φιλικά παιχνίδια από  τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ στις 28, 29, 30 Δεκεμβρίου 2017. Οι ομάδες  αυτές  πρωταγωνιστούν  στα πανελλήνια πρωταθλήματα  σε τελικές φάσεις  στους Παίδες και στους Εφήβους.

Οι καλαθοσφαιριστές μας θα αγωνιστούν με  αθλητές  υψηλού επιπέδου,  θα μετρήσουν  τις δυνάμεις τους και θα βελτιωθούν κατά το δυνατόν. Οι προκλήσεις και οι  εμπειρίες είναι πραγματικά μεγάλες για τους αθλητές μας. Ευχαριστούμε τις οικογένειες των αθλητών που μας εμπιστεύονται  γι’  αυτές τις εξορμήσεις, οι οποίες είναι τόσο  εποικοδομητικές για τα παιδιά τους. Οι αγωνιστικές ομάδες του Αιολικού που θα συμμετάσχουν στην αποστολή είναι οι παρακάτω: Παιδικό Α , Παιδικό Γ και  Εφηβικό Α.

Οι αθλητές του Παιδικού Α είναι: ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΠΑΡΗΣ, ΝΑΣΙΚΑΣ ΘΑΛΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΧΟΡΜΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΡΑΜΠΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΜΠΑΪΡΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΑΣΟΝΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ  ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΣΜΥΡΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Οι αθλητές του Παιδικού Γ είναι: ΜΑΚΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ,ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΠΑΤΣΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ, ΚΟΝΔΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΜΠΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΛΙΑΜΗΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Οι αθλητές του Εφηβικού Α είναι: ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΑΡΤΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗΣ ΟΡΦΕΑΣ, ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΣ, ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο υπεύθυνος προπονητής  της Ακαδημίας Σαμαράς Αντώνης, ο προπονητής Οικονόμου Γεώργιος και ο αθλητής της αντρικής μας ομάδας Μπούρας Αλέξανδρος".