noodles volos banner

Ολoκληρώθηκε το 9ο τουρνουά των τμημάτων υποδομής του B.C. Volos

Δελτίο Τύπου εξέδωσε το B.C. Volos με αφορμή τη λήξη του 9ου τουρνουά των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Τελείωσε το Σάββατο 16-12-2017 το 9ο τουρνουά των τμημάτων της υποδομής μας με πολύ μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή όλων των μικρών μας αθλητών και αθλητριών.

Οι μικροί μας αθλητές ήταν χωρισμένοι σε 4 ομάδες και έπαιξαν σύμφωνα με τις ηλικίες τους, χάρηκαν τα παιχνίδια και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Οι αγώνες έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Ιωνίας στις 9 και 16 Δεκεμβρίου παρουσία πολλών γονέων και φίλων των παιδιών που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο, δίνοντας διαφορετικό τόνο στο τουρνουά.

Το πρόγραμμα του τουρνουά ήταν:

Σάββατο: 9-12-17

10:30: BULLS-ORLANDO

11:30: SPURS-MINNESOTA

Σάββατο: 16-12-17

10:30: ORLANDO-SPURS

11:30: MINNESOTA-BULLS

Στο τέλος του τουρνουά δόθηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν και στις 4 ομάδες.

Στην τελετή λήξης η ομάδα μας τίμησε για την προσφορά του στο Ελληνικό και το Βολιώτικο μπάσκετ τον Θανάση Τασιό, που το 1984 με τη Νίκη Βόλου ανέβηκε στην Α΄ Εθνική, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες επαρχιακής ομάδας στη χώρα μας.

Στο τέλος φυσικά βγήκαν και οι αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ στο κλειστό υπήρχαν οι σημαίες και τα πανό της ομάδας που έδιναν μια διαφορετική εικόνα στην όλη διοργάνωση. Επίσης υπήρχε μουσική σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά και στην αρχή κάθε παιχνιδιού γινόταν παρουσίαση των ομάδων μέσα σε φανταστική ατμόσφαιρα.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει το κανάλι astra tv  για την προβολή του τουρνουά (χορηγός επικοινωνίας ), τον Σ.Δ.Κ.Μ για τη συμμετοχή των μελών του στο τουρνουά, τους γονείς που γέμισαν τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, όπως και όλους τους αθλητές για την συμμετοχή τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΙΩΤΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΑΣ …

B.C.VOLOS-PLAY WITH”PASSION”

Επίσης η ομάδα μας σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου, το κανάλι ΑΣΤΡΑ και τα σπίτια Γαλήνης του Χριστού της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος διοργανώνει ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017 στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος στις 4μ.μ.-6μ.μ. για τη συγκέντρωση τροφίμων για τις άπορες οικογένειες της πόλης μας και όχι μόνο. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας από το ΑSTRA TV.

Τρόφιμα μπορείτε να φέρνετε στο κλειστό του 1ου γυμνασίου Νέας Ιωνίας έως τις 22 Δεκεμβρίου από τις 6μμ.-10μ.μ. κάθε ημέρα και την ημέρα του αγώνα από τις 3μ.μ.- 6μ.μ. στο κλ. γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος (τηλ. επικοινωνίας: 6987048486 και 6946284232).

Η χρονιά θα κλείσει για την ομάδα μας με το φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ανδρικής μας ομάδας και ομάδας γονέων που εκδήλωσαν την επιθυμία να αγωνιστούν …

Πιστεύουμε στη βοήθεια όλων, ώστε να δώσουμε χαμόγελα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη …»

ΣΤΙΣ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ …ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ! ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !»