noodles volos banner

Κόντρα στην Αγριά B.C., θέλοντας μεγαλύτερη στήριξη ο Ολυμπιακός Β.

Την απουσία των φιλάθλων του Ολυμπιακού Β. από τα παιχνίδια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ και τη μη ανταπόκρισή τους ως τώρα επισημαίνει σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε για τον εντός έδρα αγώνα του Σαββάτου με την Αγριά B.C. η Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Την ομάδα Αγριά B.C.,  πρώην Μεταμόρφωση Βόλου, φιλοξενεί η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στo πλαίσιο των υποχρεώσεων της για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Α1 ΕΣΚΑΘ το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00 στο ΕΑΚ Βόλου.

Η ομάδα μας μετά τις 5 συνεχείς νίκες θέλει να διευρύνει το σερί της και να παραμείνει μόνη πρώτη στη κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Μοναδικός απόντας ο Νίκος Τσιαπράζης, που τραυματίστηκε στον πρόσθιο χιαστό και θα εγχειριστεί, ενώ μόνιμος απόντας ο Κώστας Κολιός που φοιτητικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να παρακολουθεί τις εκδηλώσεις της ομάδας. Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν άλλο πρόβλημα κι έχουν τους υπόλοιπους αθλητές στη διάθεση τους, που είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει και μπορεί να παίζει όμορφο μπάσκετ, εξασφαλίζοντας παράλληλα και τις νίκες, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας, αλλά για να γίνει αυτό έχει ανάγκη την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας, οι οποίοι έως τώρα δεν έχουν ανταποκριθεί.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να τους δώσουν ώθηση και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες, φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Την Τετάρτη όλη η ομάδα και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δείπνησαν στη ταβέρνα  Α+Β της οικογένειας του κ. Αλέκου Σαρακατσάνου στη Μακρυνίτσα».