Logo
Print this page

Υποδέχεται την ΑΕΒΔ ο Ολυμπιακός Β. για την Α1 ΕΣΚΑΘ

Την ΑΕΒΔ υποδέχεται στο ΕΑΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 ΕΣΚΑΘ ο Ολυμπιακός Βόλου. Σε δελτίο Τύπου της Δ.Ε. μπάσκετ του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

«Με την ΑΕ Διμηνίου Βόλου θα αγωνιστεί η ομάδα μας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, για την 3η αγωνιστική, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου  2017 και ώρα 17.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Ο Ολυμπιακός του Βόλου μας ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ομάδα του Διμηνίου, προερχόμενος από μια ευρεία εκτός έδρας νίκη επί του Κεραυνού Λάρισας, θέλοντας να συνεχίσει τις νίκες, προκειμένου να παγιώσει την παρουσία του στην κορυφή. Αντίστοιχα και η ομάδα του Διμηνίου προέρχεται από νίκη επί του Ίωνα. Έτσι αναμένεται ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης  δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους και είναι έτοιμοι, ώστε να συνεχίσουν να παίζουν όμορφο μπάσκετ, κατακτώντας παράλληλα και τη νίκη.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας, να τους δώσουν ώθηση με τις φωνές και το χειροκρότημα τους και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη, που θα μας φέρει ένα σκαλί ακόμη πιο κοντά στο στόχο μας.

Στον αγώνα θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση 5 ευρώ και 3 ευρώ για γυναίκες , φοιτητές και μαθητές άνω των 15 ετών για την ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας».  

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]