noodles volos banner

Κανένα πρόβλημα για Βλιώρα για το ματς με τον Σπάρτακο

Για τον εντός έδρας αγώνα του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ με τον Σπάρτακο Λάρισας, που θα γίνει το Σάββατο στις 20.00, η Δ.Ε. μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

«Με τον Σπάρτακο Λάρισας θα αναμετρηθεί η ανδρική ομάδα μας, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 στο ΕΑΚ Βόλου στο πλαίσιο του κυπέλλου ΕΣΚΑΘ για τη φάση των 16, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής μας Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, αφού έχουν όλους τους αθλητές στη διάθεσή τους και όλη την εβδομάδα δούλεψαν απρόσκοπτα, για να είναι έτοιμοι στο αυριανό παιχνίδι.

Η ομάδα του Σπάρτακου Λάρισας έχει ενισχυθεί, αγωνίζεται στον 2ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, όπου αναμένεται να κάνει αισθητή την παρουσία της, και ο αγώνας θα είναι μια πρόβα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου καλεί τους φιλάθλους μας να προσέλθουν στο κλειστό γυμναστήριο, να βοηθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Στους αγώνες του τουρνουά θα υπάρχει είσοδος 5 ευρώ και 3 ευρώ για φοιτητές, μαθητές άνω των 15 ετών και γυναίκες για την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων, ενώ θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Ενημερώνουμε ότι ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ μεταξύ της ομάδας μας και της Ανάληψης Βόλου, μετά από σύμφωνη γνώμη και των δυο ομάδων, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 18.30 στο ΕΑΚ Βόλου».